Virkelighetens hverdagsengler #9

Noen hverdagsengler kommer som sendebud med godt budskap 🙂

Det ringte på dørklokka. Da jeg kom ut, med ungene på slep, så står det et eldre ektepar der som jeg ikke kjenner. De forklarer at de deler ut premier fra en julemesse som hadde vært og vi hadde vunnet en barnebibel og førstepremien som var et gavekort på 3000,- Jeg tar imot og sier at de kommer med bønnesvar. Hva jeg ikke sier er at det hadde steget mange sukk til Gud om hjelp. Jula kom og de 400 kronene jeg hadde til gaver, tre, mat og kos ville ikke gi mye, men nå kom et uventet «englebesøk» på døra med svar fra pappa Gud. Jeg som aldri vinner og som bare hadde kjøpt lodd for ti kroner på hver av oss siden ungene ville.

2 kommentarer om “Virkelighetens hverdagsengler #9

Legg til din

Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: