TAKK FOR DET GAMLE

Takk for det gamle og med ønske og bønn om kun det beste for det nye året!

Avslutter med dette tiden her, hvertfall for nå…
om dette er bare en lengre ferie og at jeg senere kommer tilbake,
eller om jeg etter hvert bare kommer til å legge ned siden
vet jeg på dette tidspunktet ikke… tiden vil vise…
kanskje er jeg bare sliten etter det siste årets prøvelser,
kanskje er det tiden inne for noe nytt… kanskje wordpress eller annet?
har også ett par tilbud utenskjærs fra, kanskje jeg avslutter i Norge og tar "full overflytting"…
eneste sånn bortimot sikre er at jeg ikke vil være her i tiden framover…
takk for alt godt dere har bragt min vei, ta godt vare på dere selv og deres kjære!
Blessings, prayers and (((((BiiiiiGHuuuGs))))) ~ Cecilie ~

4 kommentarer om “TAKK FOR DET GAMLE

Legg til din

  1. har slettet den bloggen! Fortsatt litt igjen av "angretiden", men tror den bare forsvinner ut ;Dog alt det andre du sier noe om… jeg har ikke peiling på hva du snakker om, vet om det- men ikke kjent med det!Jeg er ganske inkompetent når det gjelder å manøvrere meg rundt på en datamaskin og alle innlagte duppeditter!Med alt som har skjedd de siste årene har jeg ikke hatt tid eller hode til å sette meg inn i så mye… kanskje den tid kommer?

  2. Hey! Og så har du ikke gitt meg adressen? Det må du gjøre – så kommer jeg på besøk til deg. Jeg elsker Blogger. Jeg har sikkert tredve blogger på Blogger. Jeg har holdt på i flere år og nå tror jeg at jeg kan det som er verdt å vite om html (jeg foretrekker å lage bloggene selv – ved å manipulere bloggmalene til Blogger. Bloggers bloggmaler er fryktelig kjedelige men det går an å gjøre dem fine. Og så går det an å finne andre Blogger blogmaler på internett som en kan bruke.) Apropos html: Aksepterer WordPress avansert html som < embed > og < object >? Og aksepterer WordPress < script >? Blogger aksepterer alt. Og dermed kan en på Blogger benytte seg av alle de verktøy som finnes.Google har noen fantastiske tilbud. Et annet tilbud de har er å lage egne sider (ikke blogg). Jeg benyttet meg av tilbudet, kjøpte meg et domenenavn som jeg fikk knyttet til siden, og vips: Jeg har en skikkelig hjemmeside. Se http://www.vaccinius.com. Det tok litt tid før jeg fant ut av tilbudet. Og jeg var litt skuffet i starten. Men etterhvert har jeg lært å sette pris på det som tilbyes og nå er jeg storfornøyd.En må ha venner på Windows Live for at det skal være gøy. Ellers føler en seg bare bortgjemt. WordPress er sikkert helt okey. Men jeg elsker Blogger. Jeg har lite besøk. Men jeg får laget noe skikkelig som blir stående til evig tid tilgjengelig for alle. Takk Gud.

  3. heisann Anders!Har hatt en Blogger i skjul for å prøve det ut, men jeg er ikke helt fornøyd med det jeg finner der,derfor jeg vurderer WordPress i stede, ser større mulighet der for å bygge opp det jeg har sett noe evt nytt skal likne- men nå vet jeg ikke helt om tiden er helt her ennå for å realisere hva Gud har vist meg, Hans tid og time er så utrolig viktig i noe slikt… En ting er sikkert, Spacevil ikke kunne tjene dette nye, det er for begrensede muligheter her. Takk for oppmuntring og lykke til videre med ditt, Må Herrens Ord vært lykt og lys for din fot, må du få åpenbart Hans sannheter i ditt indre i større og dypere grad enn tidligere- Gud velsigne deg!

  4. Jeg har selv veldig goder erfaringer med Blogger. De har ingen reklame på bloggen og bloggene inviterer til det å utvide sin kunnskap om html. Alt er oversiktlig og greit og fungerer alltid. Det er ikke noe lettere å få lesere på Blogger enn det er andre steder (der er intet samfunn i den forstand på Blogger) men bloggen der er mer tilgjengelig for alle enn hva WindowsLive bloggen er.Det å blogge gir en enestående mulighet til å ta stand og til å vitne. Gjør vi det vil vi vokse på det, ved at det vi skriver virker tilbake på oss som noe vi må stå for, skjønne, og forklare. Det er sunt å blogge.Jeg har ikke vært så ofte innom deg. Men takk for gode ord om Gud og for din kjærlighet. Anders

Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: