Hva er vitsen?

«La oss ikke bli trette mens vi gjør det gode. Når tiden er inne, skal vi høste, bare vi ikke gir opp.» (Gal.6.9)

Har du noen gang lurt på det? Hva er vitsen med å alltid gjøre sitt beste?

Med å fortsette å gjøre godt selv om man blir dårlig behandlet? Med å fortsette å tjene når man ikke ser resultater? Med å fortsette å tro på en bedre i morgen når hver dag som kommer er like tøff? Med å fortsette å gjøre hva Guds Ord sier når det ser ut til at ting blir verre?  Med å fortsette å dele Ordet når man bare blir ristet på hodet av? Når man fortsetter å åpne armer, hjerter og hjem for andre- for å få svik og bedrag i gjengjeld?

Hva er vitsen? Er det ikke bedre å gi opp, trekke seg tilbake litt og bare ha en bedagelig og rolig hverdag? Er dette verdt all kamp, motgang og motstand? Er det verdt det når det er så lite positivt som kommer tilbake?

Tenk på dette… glem her og nå, løft blikket og kikk gjennom tidens korridor og helt til Himmelen der Gud Fader står med de stolteste, varmeste og kjærligste øyner du kan forstille deg- armene er vid åpne, Han kikker deg i øynene og sier: Jeg venter på deg barnet mitt, snart er du hjemme, stå på videre! Jeg gleder meg til å ønske deg velkommen hjem og si: vel gjort, du min gode og trofaste tjener!

Dette gjør det mer enn verdt det, uansett hva vi måtte møte her i livet!!! Må våre liv i alt bringe Gud ære, må Hans Navn bringes pris og lov og mennesker grunnfestes i tro og ufrelset dras nærmere Herren.

«Og han sa til dem: «Gå ut i hele verden og forkynn evangeliet for alle som Gud har skapt! Den som tror og blir døpt, skal bli frelst. Men den som ikke tror, skal bli fordømt. Og disse tegnene skal følge dem som tror: I mitt navn skal de drive ut onde ånder, de skal tale nye tungemål, og de skal ta slanger i hendene. Om de drikker dødelig gift, skal det ikke skade dem, og når de legger hendene på syke, skal de bli friske.» (Mark.16.15-18)

I Mattesus står det litt annerledes:

«Da trådte Jesus fram og talte til dem: «Jeg har fått all makt i himmelen og på jorden. Gå derfor og gjør alle folkeslag til disipler! Døp dem til Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn og lær dem å holde alt det jeg har befalt dere. Og se, jeg er med dere alle dager inntil verdens ende.» (Matt.28.18-20)

Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: