forståelse – en uventet gave

Å leve med ME er en prøvelse i seg selv. Hver morgen må man bestemme seg for å stå opp for man føler aldri for det, for hver ting som skal gjøres må man sette viljen til. Dagene er ikke lette, men det finnes uventede øyeblikk som gir en ekstra piff og oppløftning.

De papirløse innvandrerne - rettsløse og utnyttede Slik ett øyeblikk fikk jeg i ettermiddag mens vi var på fotballtrening med eldstemannen. Satt og snakket med noen av de andre mødrene mens minstemannen spilte litt på DS’n. Plutselig og utav intet er ett av de spesielle øyeblikkene der. Når noen hører på hva du sier og du ser i øynene deres at de skjønner hva du snakker om. Å bli møtt med forståelse er en uventet gave og den gjør noe med deg, den berører hjertet.

For noen virker det for trivielt til å bite seg merke i, men for meg er det en ekte velsignelse og oppmuntring. Fordi forståelse for livssituasjonen vi er i, har det virkelig har vært mangelvare på, og da verdsetter man de øyeblikkene man får mye mer

Bibelen sier at all god gave kommer ovenfra, fra lysenes Far (Jak.1.17). Takk Gud for mennesker som bryr seg nok til både å spørre og å lytte til svaret de får, som viser ekte forståelse og som med sin omsorg styrker motet og viljen til å fortsette å stå på uansett hva dagene bringer.

3 kommentarer om “forståelse – en uventet gave

Legg til din

 1. Herlig, Cecilie! I love your blog! Selv om det er en WordPress blog … Tihi! 🙂 Men du har fått den fin. Den er «welcoming».

  Har du fulgt med i saken til Maria Amelie? Stakkars jente. Hun oppnår sannsynligvis og forhåpentligvis at norsk asyllovgivning endres men selv går hun en høyst usikker framtid i møte i et land hun ikke kjenner. Jeg føler med henne. Hun har forresten en blogg. Du finner den på http://mariamelie.blogspot.com/.

  Takk Gud for at vi i hvertfall har den tryggheten at vi er norske statsborgere.

 2. Kjære deg… Skulle ønske jeg kunne være en slik en som virkelig vet, eller virkelig har evnen til å sette seg inn i hvordan det er. Vet av erfaring at det er umulig for andre å sette seg inn i hvordan sykdommer og plager oppleves…
  Sender deg en klem!

  1. DU er en slik en- om du vet det eller ei!
   Vi kan bare vise ekte forståelse for de ting vi til en viss grad har opplevd selv, og i disse situasjonene er det vi kan strekke oss ut og gi andre en varm hjerteklem! Og hjerteklemmer, de har du gitt meg mange av! Kleeeem tilbake til deg 🙂

Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: