David Wilkerson har fått hjemlov

David Wilkerson f.19.05.1931 døde i går 27.04.2011.

Det er snart 20 år siden jeg første gang kom i kontakt med mannen og hans tjeneste gjennom bøker, de senere år har jeg også hatt gleden av å daglig få andakter på mail og har også hørt flere taler. Wilkerson er en av de få som jeg ofte vender tilbake til, og han har hatt ett sterkt budskap om nåde, hellighet og at Gud er tilstede og hjelper i harde tider.

Det er mange i «den kristne verden» som vil sørge etter som budskapet om «forfremmelse til herlighet» blir mer kjent. Jeg mottok nyheten med sorg og glede imorges, det er trist mennesker dør… men jeg er glad Gud tok han hjem. Hvil i fred Wilkerson, himmelen gleder seg og jeg vet du får høre «Velkommen hjem sønn, godt gjort min trofaste tjener!»

Må Herren trøste og styrke familie og andre mennesker som stod nær, må Gud være med arbeidet som ble grunnlagt- både Teen Challenge/World Challenge og Times Square Church- Gud har mennesker klar til å ta stafettpinnen videre, men det vil aldri mer bli en David Wilkerson.

Times Square Church, menigheten Wilkerson grunnla etter Guds kall og ledelse, har en kort notise om dødsfallet, noe worldchallenge også har. Det vil nok komme mer ut i aviser og på nett om mannen selv og omstendighetene rundt det plutselige dødsfallet.

oppdatering ca kl.12.00 – det kommer nå fram mer konkrete opplysninger rundt dødsfallet enn det jeg leste i morgentimene, i følge Dagen har Wilkerson omkommet i en bilulykke i Texas.De som klikker linken vil se at hans kone Gwen er hardt skadet, oppfordrer til å be for henne, og selvsagt annen nær familie.

Jeg kommer ikke til å fortsette oppdatering av opplysninger etter som de kommer. Denne posten var mest for å gi opplysning da jeg vet flere av leserne på bloggen også liker, leser og hører på Wilkerson slik jeg gjør- og for å vise en siste respekt for en som har gitt meg mye godt og som jeg har holdt høyt.

3 kommentarer om “David Wilkerson har fått hjemlov

Legg til din

 1. 2.mai ble Wilkerson begravd i Texas, under seremonien ble det vist en video-tribut, den kan sees her:
  http://pleasepassthebread.org/2011/05/02/a-tribute-to-david-wilkerson/

  14.mai holdes minne-seremoni i Times Square Church. De jobber intenst med å skaffe nok ekstra lokaler, busser og mennesker til å håndtere de stor menneskemassene som vil komme for ett siste farvel. Be om at alt ordner seg. Menigheten er innstilt på at det er en dag der andre/utenfor menigheten skal få ta farvel og at de som menighet skal få tjene og betjene de frammøtte, dette er først og fremst ikke deres dag til å si farvel, men for alle dem som kommer tilreisende og bare har denne muligheten.

  Det vil også bli live-streaming av seremonien, den vil være mai 14.00 kl 20.00 norsk tid, (2 PM New York City-time). Link til Live-Event siden til TSC er http://www.tscnyc.org/live_events.php

 2. Ja det vil bli trist å tenke på at vi ikke mer skal få lese og høre mer av ham.

  En mann med ydmykt hjerte og Gudsfrykt, men samtidig uredd. Det er tid for alt, men la oss likevel få mange år til med hans taler og bøker, inspirert av Gud.

  Veldig fint at du deler dette på bloggen din.

  Ha en velsignet tid.

  1. Gary Wilkerson (sønn av DW) har skrevet ett stykke om sin far, han begynner med litt av verset i Ap.gj.13:36 «David var en tjener for Guds plan i sin levetid. Så døde han…». En utrolig flott beskrivelse av DW’s liv. I over 60 år tjente han Herren, og til siste slutt var det de svake, utslåtte og farløse og Guds ære som var hans drivkraft. En ydmyk Herrens tjener, samtidig som han ikke var redd for å stå opp mot tidens trender og utvikling å forkynne om dom og viktigheten av hellige liv, en profetisk røst som har nådd langt og mange.

   Stykket skrevet av Gary heter «Remembering David Wilkerson» og kan leses her
   http://www.worldchallenge.org/en/node/13180

Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: