Flyktig lykke eller lykkelig flukt?

Sånn innimellom kommer bare de herligste og reneste øyeblikk av lykke over meg. Som når en av guttene uventet sier «DU er den beste mamma som finnes», som en uventet klem i forbifarta, som en uventet telefon som igjen bringer en kjær stemme helt nær, som når fuglungen som kræsjet i vinduet igjen tar vingene fatt, som når man endelig kan vandre barbeint gjennom gresset igjen, som en totalt overraskende og over-humoristisk situasjon eller opplevelse, som å sitte med kaffekoppen i verandadøråpningen en sen sommerkveld mens en svak bris stryker over håret og fuglekvitringen fyller lufta og mye, mye mer.

Lykkelige minutter som er som små pusterom der alt kjennes riktig og godt ut.

Øyeblikk der verden rundt stopper opp og gledefull fryd over å leve fyller hjertet.

Jeg vet aldri når de øyeblikkene inntreffer, de kommer like overrumplende som den første isete morgenen på høsten. Plutselig så er de bare der, plutselig så er alt bare godt, plutselig… Øyeblikk jeg kan velge å nyte og glede meg over, eller øyeblikk jeg kan la passere fordi jeg ikke tar tid til å stoppe opp og glede meg. Vil jeg behandle det som flyktig lykke og la øyeblikket passere uten egentlig å ta det innover meg, eller vil jeg stoppe opp og virkelig nyte opplevelsen og ta den som en lykkelig flukt fra det normale strevet og maset? Valget er mitt.

4 kommentarer om “Flyktig lykke eller lykkelig flukt?

Legg til din

 1. Hei Cecilie:)
  Ta vare på øyeblikkene, de er som diamanter.
  Jeg gleder meg med deg, for hver av dine gode opplevelser.
  Håper og ønsker deg og guttene så fine dager i ferien som mulig.
  Morten

  1. Stort hjerte har og rikt menneske er den som lar seg glede av andres lykke og suksess!

   Håper du og alle dine også har gode dager og at alle de store dager som kommer blir flotte!

   Takknemlig til Gud for deg, du er rik på omsorg og støtte!
   Gud velsigne deg rikelig Morten! 🙂

 2. Vi er litt samkjørte i tema på bloggen… Skrev om «absolutt lykke» i går…
  klemz

Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: