Jeg tror på deg

«Du føler kanskje at du ikke klarer dette så bra, men vit at jeg tror på deg. Jeg synes du er modig jeg, jeg tror og vet at dette vil du klare.» Gutten kikker meg dypt inn i øynene mens jeg snakker og det er en blanding av forundring og glede som viser seg. Forundring over at noen tror på ham når han føler det ikke går helt bra, glede over å høre at noen har tro på ham.

Som sagt i forrige innlegg er nye steg skumle saker. Det er vanskelig å møte de ting vi er utrygge på og en av de ting som hjelper mest er at noen tror på oss. I går og i dag har jeg gått og tenkt på hvilken fantastisk gave og inspirasjon det er, å ha noen som tror på en. Det er oppmuntrende og støttende, det er betryggende og trøstende, det er rett og slett bare godt.

Jeg vet hvor mye det betyr, for jeg har selv trengt det oppmuntrende klappet på skulderen. Jeg vet hvor dypt det synker inn, for jeg har også trengt å høre at andre vet jeg kan klare dette. Det er aksept og omsorg som når dypet i meg fordi jeg opplever at det er mennesker som ser meg og som viser meg en jeg som jeg der og da ikke klarer å se selv.

Det at vi har noen som tror på oss og som heier oss fram vil hjelpe oss til å nå lenger enn vi drømte om, det vil istandsette oss til å ta nye steg, det vil hjelpe oss til å våge å leve ut våre drømmer og det vil også utruste oss til å reise oss igjen etter de fall og feil som kommer.

Jeg vet du kan klare dette
Jeg vet du er modig nok
jeg vet du har de evner du trenger
Jeg vet du vil få venner
Jeg vet du er sterkere enn du tror
Jeg vet at dine evner vil berike andre
Jeg vet at din latter og ditt smil vil spre glede
Jeg vet at din omsorg vil oppmuntre og trøste andre
Jeg vet du er mer og klarer mer enn du selv ser og tror.

Tenk hvor flott å få høre slike ord når man sliter med å finne sin plass og falle til ro i nye ting!

Hva jeg sier til guttene mine er å gi videre hva jeg selv har fått selv mang en gang. Det er noen få mennesker som har trodd på meg når alt har buttet mot og de fleste andre gikk, men de få klappene på skuldra har vært styrkende, trøstende og oppmuntrende. Og jeg har fått mang en pep-talk fra Herren selv. «Jenta mi, jeg vet du ikke klarer alt selv, men det var derfor jeg sendte Jesus. Jeg vet hva som bor i deg, for jeg skapte deg. For meg er du dyrebar og unik, du er strålende vakker og til stor glede. Jeg vet at du vil klare dette, for ikke bare har jeg forberedt deg for denne dag og denne stund, men jeg har også styrket deg og forberedt deg for å stå sterkt i en tid som denne. Du har alt du trenger for å klare dette, du har det gode hjertet og den rette kunnskap, du har mulighetene og ressursene, og jeg tror på deg, jeg heier på deg. Jeg vet du vil klare dette, vær ikke redd og mist ikke motet. Du er ikke alene, jeg er her ved din side hele tiden, jeg vil fylle ditt indre og virke gjennom deg. Vi skal gjøre dette sammen, du og jeg, og vi skal klare det!»

Har du mennesker rundt deg som trenger å høre at du har tro på dem?

3 kommentarer om “Jeg tror på deg

Legg til din

  1. Det har jeg helt sikkert, men det er ikke alltid lett å se. Noen ganger tenker jeg på hva jeg liker hos vennene mine som jeg ikke har selv. Jeg finner alltid noe hos dem som jeg beundrer dem for. Det forsøker jeg å fortelle dem når det passer slik – ikke fordi de desperat trenger det, men fordi jeg synes det er hyggelig å fortelle folk jeg kjenner hva jeg liker godt ved dem. Det er en glede å gi og alltid fint å få!

    Ønsker deg og dere en fin helg!

  2. Jeg er målløs… du treffer kjernen i det å være menneske. Når vi slutter å tro at vi har verdi, når vi slutter å tro at vi KAN og vi VIL, da rakner tråden. Og om vi da i tillegg har ingen, absolutt ingen, andre som tror på oss når vi selv har mistet all tro, da er det jammen ikke mye igjen. Det gleder meg at du hadde noen som trodde på deg da du mistet all tro på deg selv.
    Jeg har også noen slike mennesker – og det er den største gaven jeg har i livet. Idag var en skikkelig nedfor-dag for meg, en av en lang rekke. Så ønsket jeg meg at en engel kunne komme meg til hjelp. Kall det en slags bønn. Og så kom det en engel i min veg. Jeg tror på engler fordi jeg har møtt dem. De fleste antar menneskers skikkelse. Det var en slik engel jeg møtte idag.

Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: