Takk! og meg som gjest på TV

Takk til de av dere som har bedt for oss nå den siste uka da vi var på sykehus og takk for de gode ordene som er kommet. Det betyr mye.

Det er vel med en ganske stor «gulp!» jeg gjør dette. Her er video av det programmet på kanal10Norge hvor jeg var gjest. For meg var det egentlig ikke vanskelig å si ja da jeg ble spurt om å være gjest i programmet «med Gud i hverdagen» (jeg har smilt over tittelen noen ganger), for jeg hadde allerede pratet endel med Gud at hvis jeg skulle, så fåtte han ordne åpen dør inn til det. Men det har kostet betraktelig mye mer å si det her på bloggen. Jeg liker ikke fokus på meg, men noen ganger må vi stå fram for å sette fokus på hva vi tror på og mener- og det er viktigste årsak til at jeg gjør dette. Muligheten til å peke på Jesus overfor flere. Så tenker jeg at kanskje enkelte lurer litt på hvem hun derre dama bak ordene er, og nå er det jo mulig å utvide (eller endre) det inntrykket du har dannet deg (jeg er med i første del av programmet, anbefaler å ta tid til å se resten også).

21 kommentarer om “Takk! og meg som gjest på TV

Legg til din

Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: