Takk! og meg som gjest på TV

Takk til de av dere som har bedt for oss nå den siste uka da vi var på sykehus og takk for de gode ordene som er kommet. Det betyr mye.

Det er vel med en ganske stor «gulp!» jeg gjør dette. Her er video av det programmet på kanal10Norge hvor jeg var gjest. For meg var det egentlig ikke vanskelig å si ja da jeg ble spurt om å være gjest i programmet «med Gud i hverdagen» (jeg har smilt over tittelen noen ganger), for jeg hadde allerede pratet endel med Gud at hvis jeg skulle, så fåtte han ordne åpen dør inn til det. Men det har kostet betraktelig mye mer å si det her på bloggen. Jeg liker ikke fokus på meg, men noen ganger må vi stå fram for å sette fokus på hva vi tror på og mener- og det er viktigste årsak til at jeg gjør dette. Muligheten til å peke på Jesus overfor flere. Så tenker jeg at kanskje enkelte lurer litt på hvem hun derre dama bak ordene er, og nå er det jo mulig å utvide (eller endre) det inntrykket du har dannet deg (jeg er med i første del av programmet, anbefaler å ta tid til å se resten også).

21 kommentarer om “Takk! og meg som gjest på TV

Legg til din

 1. Ja, du er en tøff dame. Og det var ett herlig intervju. Det er ett vittnesbyrd om at Jesus lever og at du og Han går alltid sammen gjennom livet. Jesus elsker dine små og store bekymringer og at du alltid vill legge ting på Ham. Jeg er veldig takknemlig med tanke på måten du delte Jesus med når jeg var lengst nede. Det er ikke mange som hadde gjort det og mange hadde bare gitt meg opp.. Takk for din omtanke og omsorg for andre. Dine vittnesbyrd som enda ikke er skrevet (og de du har delt, selvfølgelig) om deg vill for alltid være risset inn i en bok i evigheten. Du er Guds øyensten, du og dine barn. Bless!

  1. Nå ble jeg ordentlig rørt Tore…
   Det er en glede og velsignelse å få følge andre ett lite stykke av veien, og jeg er glad og takknemlig for de muligheter jeg får.
   Tusen takk for de nydelige og rørende ordene.
   Gud velsigne deg og dine!

 2. Så kjekt å se deg i levende live da! Du fremsto som «helstøpt» og solid, og i grunnen slik jeg hadde tenkt meg at du var:) bortsett fra dialekten….. (av en eller annen merkelig grunn) Stå på videre Cecilie, Bloggordene dine når meg, og sikkert mange med meg. Du er på rett plass! Varm klem:)

  1. Jeg måtte smile da kommentaren din kom inn 🙂 Jeg skulle akkurat starte på et nytt innlegg til den andre bloggen som skal hete «Finn din egen stemme» og du bekreftet noen av de tanker jeg satt med. Takk! Både for bekreftelsen og for de gode og rørende ordene. Varm klem tilbake! Guds fred og velsignelse over deg og ditt liv!

 3. Spilleren vil ikke funke så jeg får ikke sett programmet, men skal se det så fort jeg får det til 🙂 Du er tøff! 🙂

  1. Det har nok fint lite med mot og tøffhet å gjøre 😉 Det henger på at jeg ønsker å ære Gud med livet mitt, så derfor valgte jeg å i lydighet gå gjennom den døra som ble åpnet for meg. Har bedt noen bønner de siste månedene om at det må bringe Gud ære og også dra mennesker nærmere ham.

 4. Nydelige deg – har sittet her med tårer i øynene. Vakre, fine deg – og med så flotte, enkle ord som er så lette å forstå og kjenne seg igjen i. Takk for at du sto frem og valgte dette. Stolt av deg! ❤ Mange varme klemmer til deg fra meg ❤ og ps – takk for din fine mail – svar kommer…når overskuddet kommer 😉

  1. Jeg ble virkelig rørt av ordene dine Spirea, tusen takk. Du er nydelig du!
   Ber om stunder der alt kjennes godt ut og ro i hjerte og sinn, må Guds fred, styrke og glede fylle deg. Kjempeklem til flotte du!
   (og du vet at du SKAL ta den tiden du trenger, jeg er her både nå og senere 😉 )

  1. TUSEN takk Sol!
   Ble så glad og takknemlig for å lese kommentaren din, for det var som om den fløt over av entusiasme!

   Må Gud gi styrke og fred i rikt mål!
   Varm klem tilbake!

  1. Kan forstå det er artig for jeg ville tenkt det samme selv om jeg så noen av dere jeg leser i et slikt program! Takk for gode ord!

 5. Det var flott å se deg på TV og du klarte deg veldig godt! Samtidig var det modig gjort av deg å stille selv om dette programmet passet akkurat for deg, din historie og hverdagsliv!
  Min bønn er at flere må finne frem til bloggene dine og se den dybden du har i det du legger ut.

  Ønsker deg en velsignet god helg!

  1. Jeg klarte meg kanskje ikke så godt som jeg ønsket, for jeg ser både hjernetåke, hjernekræsj og at jeg plutselig ikke husket de ord jeg skulle si- men jeg er nok blitt flink til å kamuflere mye av det med årene. 😉

   Ber om at Gud skal få virke og nå andre gjennom hva jeg deler, så jeg håper jo dette også kan være med på å bringe hjelp til andre.

   Takk for gode ord, det varmer!

 6. Flott å se deg i «levende livet». Og flott intervju – en så ærlig og jordnær tro, men så levende og positiv. Du er en velsignelse! Takk for at du våget å stille opp!

 7. Så flott du er, i sinn og skinn. Sinn visste eg no frå før altså 🙂 Du er klar og tydeleg i intervjuet, som du er her og der på blogg.
  Forstår godt at det er tøfft å «stå fram» med heile seg til oss alle, alle vi som er bakom kvar vår skjerm, meir eller minrde anonyme, men dette var kjekt 🙂

  Ha ein finfin dag og ei god helg.
  Marieklem

  1. Selv om det var uvant, er det jo fantastisk å få mulighet til å dele med så mange om noe som er så viktig for meg!
   Takk for gode ord!
   Velsigna god søndag og ny uke til deg og dine! Klem 🙂

Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: