Å bli valgt av en annen er godt

Jeg satt og tenkte på viktigheten av å oppleve at man blir valgt og at man trenger bare å oppleve at en person velger oss for at vi skal føle tilhørighet og aksept. Og mens jeg tenkte over hva jeg skulle skrive, viktigheten av at ett menneske virkelig ser oss og gjør noe for å støtte oss og inkludere oss (dele vårt liv og være vår medvandrer) så kom jeg på at dette har jeg jo skrevet om tidligere- så derfor gamle tanker og ord i stede for gamle tanker i ny kledning.

med Gud i hverdagen

OLYMPUS DIGITAL CAMERASent lørdag morgen pakket jeg tursekken og fikk meg selv og guttene klare. Vel ute av døra er det størsten som tar sekken første del av turen. Vi snakker og koser oss der vi beveger oss mot skogen, og etterhvert mot toppen der en gapahuk er. Underveis bytter sekken rygg til minsten og mor har mange stopp for å klare å komme seg fram. De er ivrige og det kikkes etter sopp og eikenøtter. Vel oppe er de i full fart og lek ganske fort. Soppboka vi har med blir ivrig bladd i og jeg får rapporter om hva som er dødlig og spiselig og annet. Vi får snakket, lekt, forundret oss, knipset bilder, gledet oss over både fellesskapet og over mye annet. Og selvsagt får vi pælmet innpå litt drikke, kjeks, frukt og godteri.

Vis opprinnelig innlegg 837 ord igjen

2 kommentarer om “Å bli valgt av en annen er godt

Legg til din

 1. Kjære Cecilie!
  «Du» er en blogg jeg titter innom,
  fordi det er noe verdifult her.
  Du har noen verdier som er verdifulle,
  Noen klare tanker.
  Og Gud har gitt deg
  «verdien» det er i det å få det nedskrevet, –
  Til glede, trøst og hjelp.
  🙂

  GUD VELSIGNER DEG og GUTTENE DINE!!!

  Bli valgt og akseptert:
  Da tenker jeg på Salme 139,
  Og Gud som skapte deg og meg «slik og sånn»
  fordi han ville oss «slik og sånn».

  Jeg sliter selv med dette
  Men må (prøve å) ha en indre styrke
  i meg selv – med Gud
  uavhengig av det andre sier og gjør (mot meg).
  Tenker også at det andre sier og gjør,
  er farget av de opplevelsen de har opplevd.
  Og jeg selv vet, – at jeg «tolker» andre feil,
  fordi jeg ikke tar alt opp i beste mening.
  Jeg må velge, at andres «væremåte»,
  Ikke betyr noe for min verdi.

  Tror det står noe i bibelen om:
  DEN STYRKEN
  SOM KOMMER
  FRA HERREN

  MinsteBrorKlem

 2. Et nydelig innlegg!
  Jeg husker jeg leste innlegget for snart to år siden og hvor fint det var, men av en eller annen grunn kommenterte jeg aldri det… 😦

Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: