Kreativ middag

Det er ikke alle dager det er like givende å finne på hva man skal ha til middag. Og i dag er en slik dag. Vel, jeg pleier ikke lage middag når guttene ikke er hjemme, og siden de ikke er det i dag måtte jeg finne på noe spesielt. Krefter til matlaging er noe jeg tar meg i nakken og har når guttene trenger mat, men når jeg er alene er det litt friere.

grønt eple

Mens jeg satt og knasket på et grønt eple tidligere i dag fant jeg ut at dette kan- med særdeles vid forståelse og fortolkning- anses som den perfekte- dog svært kreative- middag. For middag skal jo inneholde mye forskjellig, og det gjør jo et grønt eple. Bare hør: Det er en grønn-sak, det er frukt og har veldig mye kjøtt i seg. Og en annen god egenskap som er ganske fett å tenke på (ser du, fett også) er at restene kan stappes rett i jorda (i blomsterbedet ute, ikke potteplanter inne) som forbedringsmiddel for jorda og ivaretakelse av insektsmangfoldet som kryper og kravler rundt nede i mørket. En særdeles bra middag spør du meg, og en veldig bra ting med det eplet var at det var langt fra så tørt som humoren min er. God kveld og ny uke til du 🙂

En kommentar om “Kreativ middag

Legg til din

Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: