Dagens gavedryss

Filler’n heller, nå er det bare å sette alle kluter til!

Det var det jeg tenkte jeg skulle skrive på instagram da jeg for ett par måneder siden satt med hva som begynte å bli en stor stabel med kluter i forskjellige teknikker, farger og fasonger- men det gjorde jeg da ikke. Nå begynner faktisk lageret å gå tomt… og noen av de siste er i dagens kalenderluke. Liker du hjemmestrikka kluter er det bare å slenge deg rundt (billedlig talt), trykke HER, fylle ut skjemaet du finner og trykke send- og mens du venter i spenning på om du er den heldige som trekkes ut til å motta dagens gave, kan du fylle dagen bl.a. med dagens oppfordring som du finner på samme side.

God 3. søndag i advent til dere alle.

Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: