å gi rom for hvile

24-desDe siste dagene har blitt fullere enn jeg liker. Når man på to dager bruker like mye krefter som man pleier på to uker, så kjennes det i kropp og hode og jeg har derfor valgt å ta en liten «trekk-pusten-senk-skuldrene-hviiil»aksjon. I den anledning ar jeg sluppet de tre siste kalenderlukene og latt alle få påmeldingsfrist til første juledag kl 12- så har jeg en ting mindre å passe på disse dagene.

Det er en liten ting oppi alt som har skjedd og skal skje, men til og med å fjerne et lite gjøremål kan lette byrdene. Vi tenker så ofte at det er de store utfordringer som må finne løsning og ordnes opp i for at ting skal bli bedre, men jeg opplever like ofte at det faktisk er de små ting som tærer mest og trenger å komme på plass.

Her i huset er det juleferie og det er rolige dager. Vi er ferdige med alt av handling og julegaver og senere i dag er det treet som skal til pers. Nå er det tid for å trekke pusten, for å nyte fellesskapet og for å glede oss over julens budskap. Gud ble menneske og kom til jorden, himmelens lys kom inn i vårt mørke og hva jeg synes er fasinerende er faktumet at han kom som et lite barn. Et lite barn som er totalt avhengig av andre, som ikke kan klare seg uten omsorg og hjelp fra mennesker. Et lille barnet som så ubetydelig ut for de fleste der det lå, men som skulle bli verdens frelser, forsoner og forløser.

For mange er ikke dagene som kommer kos og glede, det er sårhet, sorg og smerte. Det er ei tid med mange følelser, både på godt og vondt. Vi trenger ikke bære det vonde alene og klare selv, og nettopp det er julens budskap: Gud kom til oss og Gud er med oss. La oss ikke glemme at når vi går inn i Guds nærvær med takk og pris, kommer han inn i våre situasjoner med kraft og nåde. 

Jeg vil med dette få ønske dere alle en god, fredfull og velsignet julehøytid.

Kalenderlukene og dagens oppfordringer finner du ved å trykke aktuell dato under bildene.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

22. desember
23. desember
24. desember

2 kommentarer om “å gi rom for hvile

Legg til din

 1. Kjære gode bloggvennine!
  Tusen hjertelig takk for flott sjal/skjerf!
  Det kom i postkassa mi i dag.
  Eg er så takknemlig for å vinne det.
  Glad i varme rundt halsen min 😀

  Guds Signing over Deg og dine i Julehøgtid og det nye året!

  Klem

Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: