Det uforutsette livet altså ;)

Ja dagene blir ikke alltid som vi venter, det var jeg innom i går, men tror du ikke jeg fikk en ny telefon fra samme skole i dag? Samme gutt skadet seg igjen. Etter tur på legevakt og sykehus hopper han nå rundt på krykker, har ikke brudd, men det ble aktivitetsforbud i 4-5 uker med opptrening etter hvert. Gutten er ikke fornøyd med det, for han mister jo trening og fritrening, men heldigvis er det bare to uker som forsvinner siden det deretter er juleferie. Når det først skulle bli så gale, så var det ei grei tid 😉

Godt vi har hverandre og godt vi har en Gud som kjenner oss og våre omstendigheter. Vi er kanskje ikke forberedt på hva som skjer, men Gud blir ikke overrasket. Og jeg, jeg er takknemlig for at det tross alt ikke var verre enn det er og for at alt ordnet seg så greit med henting, legevakt og sykehus (tror det er korteste turen vi noen gang har hatt innom et sykehus).

Ber om at du opplever Guds tilstedeværelse i din hverdag, uansett hvordan den måtte være. Guds fred og velsignelse.

*****

dav
dav

Gratulerer til Ninette Monica som ble trukket ut som mottaker av gårsdagens gave.

Idag kan du være med i trekningen av to hekla kors-bokmerker.

For deltakelse, trykk HER

2 kommentarer om “Det uforutsette livet altså ;)

Legg til din

Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: