Du bringer liv til mine øyne

Jeg satt og tenkte i dag på hva jeg skulle skrive som årets første innlegg, og jeg antok at de færreste hadde lyst til å høre utleggingen min om at det viktigste er ikke at det nye året ble bedre enn det som gikk, men at vi blir bedre. Så satt jeg og tenkte litt på de to menneskene i denne verden som jeg er mest takknemlig for, nemlig guttene mine. Nå er det bare ett par dager til jeg ser og hører dem igjen, og det skal bli godt. Der jeg satt og smilte og kjente at både ansikt og øyne lyste opp slo tanken meg, jeg vil skrive til dem. Jeg vet at det er en sjanse for at de blir både flaue og irriterte på meg, men hallo! det er jo jobben min som mamma; å innimellom gjøre barna flaue fordi man gjør noe godt eller positivt som de egentlig synes er greit (hadde man bare ikke gjort det så andre så eller hørte det). Så dette er til de to skattene mine

Du bringer liv til mine øyne.

Noen ganger er det tårer,
når jeg ser at verden er hard
og mennesker står deg imot.
Eller når smerte rammer deg
og jeg ikke kan løfte dem av.
Da er det tårene som kommer frem,
fordi ditt liv vises i mine øyne.

Det kan slå gnister i mine øyne;
og noen ganger er det sinnet
fordi du handler dumt
eller bevisst gjør dine feil.
Men oftest kommer gnistene
fordi du opplever urettferdighet
og mine øynene forteller hva hjertet føler.

Selv om det er opp og ned,
gleder og sorger, styrke og svakhet.
er du perfekt for meg.
Jeg ønsker du kunne se deg selv
slik jeg ser deg.
For det at du er deg og du er min,
gjør livet bedre for meg.

Du bringer stjerner i mine øyne
med ditt smil og din omsorg,
med din sjarm og din humor,
med din omtanke og særegenhet.
De glimter til og lyser øynene opp,
stjerner som et tegn på hjertets glede
og min kjærlighet for deg.

En tåkesky kan senke seg og skape triste blikk
når jeg opplever at du ikke
har tro på verken deg eller meg
Å se at du tviler på deg selv;
på alt hva du er modig og flink nok til,
og på din viktige plass i denne verden,
skjuler stjernene bak ei sky.

Jeg ønsker du kunne se deg selv
slik jeg ser deg,
for det at du er deg og du er min,
gjør livet bedre for meg.
Selv om det er opp og ned,
gleder og sorger, styrke og svakhet.
er du perfekt for meg.

10 kommentarer om “Du bringer liv til mine øyne

Legg til din

 1. Kjære Tone Cecilie, jeg blir stadig minnet om deg og dine gutter. Gud elsker dere så dypt og inderlig og dere er alltid i Hans omsorg og Hans øyne hviler alltid på dere tre. Hørte en radioandakt her en dag, om spurven og hvor betydningsfull denne lille fuglen er i Bibelen. Da jeg kom ut, tenk, det første jeg ser er en hel flokk spurver som flyr opp! Såå lenge siden jeg har sett spurver! Omsorg, Kjærlighet, oss små mennesker, så dyrebare for en uendelig stor Gud. Varmeste klemmer, Pam ❤

 2. Fil.1,3-6
  Jeg takker alltid min Gud
  når jeg tenker på dere,
  og alltid,
  i alle mine bønner,
  ber jeg for dere alle
  med glede.
  For fra første dag og fram til nå
  har dere hatt del med meg i evangeliet.
  Og jeg er trygg på
  at han som begynte sin gode gjerning i dere,
  skal fullføre den –
  helt til Jesu Kristi dag.

  1. Måtte Guds nærhet og velsignelse fylle denne grå Marsdagen og lyse opp dine øyeblikk og ditt hjerte ❤

 3. Vet ikke om du får lest dette, men Gud har minnet meg så om deg og dine de siste dagene. Ville bare ønske deg en god helg full av Guds nærhet, Hans kjærlighet og trygghet. Måtte helgen bringe gode smil og varme ord din vei. Du er i mine bønner, kjære fine du ❤ . Pam

  1. Vakkert å lese fra deg Pam:
   Du er i mine bønner, kjære fine du ❤
   Plutselig minnes vi om å be for hverandre, og plutselig
   MERKES GUDS ÅND HOS OSS.

   Tenk om plager blir borte fordi Jesus tok dem?

   Jeg tegnet korset.
   Jeg skrev ned en og en plage og elendighet.
   En enorm glede og fred fylte meg.
   Veggen foran meg var smuldret bort
   til ingen ting.

Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: