Gir vi «tid til ettertanke» rom?

Jeg har gått både i går kveld og i dag og tenkt på det om vi gir rom for ettertankene. Det at når en ting, lukt eller lyd minner oss om noe, lar vi tankene jobbe videre slik at de blir mer enn overfladiske? Og selvsagt har det for meg dreid seg om advent som  forberedelse- og ventetid og de små ting som hele tiden prøver å dra mitt fokus og mine tanker over på Gud og hans nåde og kjærlighet.

Jeg åpnet dataen for å skrive et gnistrende godt innlegg om dette når det piper på mobilen og nå, nå må jeg avgårde- det er noe å tenke på det!

Kanskje kommer det på den andre bloggen senere i dag, får se hva tid og krefter rekker til. Men det ble bare slik en fulltreffer på hvor fort vi fanges inn av andre ting at jeg fant den både morsom og nyttig å dele. Ettertanke krever at vi både tar og gir det tid, det kommer ikke av seg selv…

Så passer det fint med en liten påminner om at vi morgen starter vi trekning på adventskalenderen. Meld deg på hvis du ikke har og del gjerne til andre, selv om det ikke er nødvendig. Info og påmelding HER. Jeg må gå, men du, håper du får en flott dag/kveld videre. Guds fred og velsignelse

 

2 kommentarer om “Gir vi «tid til ettertanke» rom?

Legg til din

Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: