Litt luft hadde vært tingen

Jeg vet godt at jeg er ikke helt A4, faktisk såpass at yngstegutt hadde litt problemer med det for noen år siden. Han følte vi var ikke normale i forhold til hvordan det var hos venner. Som hvordan vi tøyset og tullet og at vi kunne snakke om alt mellom himmel og jord, til og med ved bordet (de minnes godt kompisen som ikke klarte å svelge maten fordi han lo så mye av hva vi oppfattet som vanlig prat). Heldigvis lærte minsten noe viktig gjennom den tiden: At vi er helt normale, til oss å være 😂🤭

Noen hadde kommet seg inn på dette innlegget og jeg fikk det opp på lista. Siden jeg husket null av det ble jeg nysgjerrig og hentet det fram og helt ærlig: Jeg har sittet og ledd av meg selv og tenkt, seriøst? Går det an? Heldigvis, når jeg leser hvor sprø tankegangen min kan være, kan jeg berolige meg selv med at jeg er helt normal til meg å være 🤪

https://medgudihverdagen.blog/2013/11/23/litt-luft-hadde-vaert-tingen/

2 kommentarer om “Litt luft hadde vært tingen

Legg til din

Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: