Tenke seg til…

En liten pause fører fort tankene i mange retninger. Jeg kjenner at kroppen og hodet ikke liker at så mye skjer for tiden, og gir et lite sukk til Gud om styrke. Jeg tenker på ungen som er drittlei skolen og ber om visdom til å handle godt overfor ham. Jeg tenker på konfirmasjonsdagen om ei uke og sukker at jeg håper ikke det blir karantene på noen i løpet av neste uka. Og jeg tenker på gutten min som har slitt fælt de siste årene og ikke alltid har det godt, og ber om at Gud hjelper meg så jeg kan hjelpe ham. Jeg tenker på alle de fantastiske menneskene som plutselig har kommet til for å hjelpe ene ungen, ja jeg følte faktisk jeg vant den store lærer-jackpoten da jeg her om dagen møtte to nye kontaktlærere. Og jeg sukker mine dype takk til Gud for slike mennesker og at vi får ha dem i våre liv.

Tenke seg til ydmykhet innfor Gud

Tenke seg til bønn

Tenke seg til takknemlighet

Tenke seg til å legge byrdene over på Gud

Tenke seg til… Det er utrolig mye vi kan tenke oss til, men velger vi å styre tanker og sinn mot Gud, så vil «tenke seg til-tid» ikke bare gi et lettere hjerte, det vil også øke vår avhengighet til Gud og gjør vår takknemlighet dypere og varmere.

4 kommentarer om “Tenke seg til…

Legg til din

  1. Berre godleik og miskunn skal følgja meg alle mine dagar, og eg skal bu i Herrens hus gjennom alle tider.
    Salmane 23:6

    Innimellom vanskelig å både begripe og gripe. Men heldigvis er det Han som gripe oss og held oss fast – Når vi ber Han om det.

    Tusen takk for helsing på dagen min, det varma meg ❤

Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: