Adventskalender 2020

Da er tiden for avspark av årets adventskalender kommet. I år har den fått tittelen «hverdagsengler».

Vi har nok alle våre minner om stunder der vi har møtt mennesker som har fungert som hverdagsengler for oss og som ved sin hjelp, sine ord eller ved at de gav av sin tid og var med oss, har hjulpet oss igjennom en tung stund. Kanskje er vi ikke flinke nok til å si det til hverandre? I dag gjorde du livet litt bedre for meg, i dag gav du meg håp, i dag fikk du meg til å føle meg viktig…

Som vanlig, eneste du må gjøre for å delta er å fylle ut og sende inn skjemaet under. Ingen liking, deling, kommentering eller følging er nødvendig. MEN; jeg håper du vil dele en av dine hverdagsengelhistorier med oss andre og du trenger ikke skrive under med navn selv om det også er lov (kun hva som står i boksen med hverdagsengel-historie vil bli brukt, så vil du ha navnet ditt med skriver du det under historien, men ikke nødvendig). Jeg vil bruke dem her på bloggen til oppmuntring og hjelp for andre og som en liten påminnelse til oss alle om at det ikke alltid krever så mye for å gjøre dagen bedre for andre… Og bare så det er sagt klart: Adresse og slikt blir kun brukt i denne sammenheng og de slettes når alle trekninger er gjennomført. Påmeldingsfrist er 10.desember.

Det er i år mulig å få to ekstra lodd i trekningen, men da du dele historier med meg/oss, ett ekstra lodd pr historie (dvs 2 historier +påmelding=3 lodd). Ønsker du de to ekstra sjansene så fyller du bare ut skjemaet på nytt og sender inn.

Kanskje greit å fortelle hva du kan være med i trekningen av? Bildet over vise en av englene, under skjemaet nede er noen bilder av litt flere. Hver dag trekkes en vinner av en hverdagsengel og som du ser: De kommer i alle mulige størrelser, fasonger og farger, akkurat som de ekte gjøre 😉

Jeg har en nylig historie som jeg ønsker å dele med dere. Det var en søndag for noen uker siden og jeg hører plutselig romstering på utsiden og så ringer det på døra. Når jeg åpner er det ei av de skjønne nabojentene som står der med mor si og jeg får overlevert en nydelig tegning. Den er klippet i hjerteform og jeg får forklart at det er Guds hjerte og inni hjertet er både nabojenta og jeg tegnet inn (til og med med riktig hårfrisyre) og navnene våre er skrevet der. Hun og jeg er i Guds hjerte. Ikke bare var det aldeles nydelig og overraskende, men hva de ikke visste var at jeg hadde en tøff helg og kvelden før hadde sukket til Gud at det var tungt og vanskelig og at jeg følte meg alene oppi alt. Hun er ikke mange årene, men for meg er hun en hverdagsengel som ved sin herlige handling fortsetter å glede og varme mitt hjerte hver gang jeg tenker på det eller ser på tegningen som henger på kjøleskapet.

Påmelding: – avsluttet

DEL GJERNE, selv om det ikke er påkrevet 🙂

En kommentar om “Adventskalender 2020

Legg til din

Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: