2021-tilbud: Kort, men godt

Et lite tilbud til dere som er lesere av bloggene mine, og send gjerne andre videre til dette også hvis dere tror de trenger det. Før jul gikk jeg å tenkte på hvor sjeldent vi sender brev og kort til hverandre, selv om de fleste av oss er helt enige i at vi liker å få det i postkassa. Så derfor er tilbudet til dere helt enkelt: Ønsker du at det daler et postkort ned i kassa di noen ganger neste år, så legg igjen navn og adresse under. Hvor mange det blir avhenger litt av hvor mange som skriver seg på og hvordan det nye året utvikler seg for min del, men jeg lover at dere får hvertfall tre hver. Og det blir helt enkelt, bare noen få ord og kanskje et vers eller annet- det finner jeg og dere ut av etter hvert! Så skriv deg på om dette hørtes ok ut 🙂 Påmelding avsluttet.

Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: