Zalo-flaska som ikke ble tom

se godt på Zalo-flaska det er bilde av! Dette vakre bildet er da tatt ute på eget kjøkken for vel en måned siden- og det er ikke noe særskilt som skiller seg ut ved første øyekast, er det vel?

Historien bak gjør imidlertidig bildet mer spesielt…

For noen uker siden stod jeg og skulle vaske opp, når jeg tar flaska og tømmer Zalo i kummen som fylles tenker jeg: «Jeg må få kjøpt ny nå… denne er snart tom…» Fortsetter med det jeg holder på med, men etter få sekunder minner Gud meg om noe… Du sa jo det samme for noen uker siden… Jeg tenker, jo jeg gjorde jo det… Smiler for meg selv og fortsetter med oppvask. Så kommer det mer… Men jeg sa jo det samme i romjula… og før jul… og tenkte jeg ikke det før hjernerystelsen også (beg av des er vi i da)? Jo jeg gjorde det…

Tanken går til melet og olja som ikke ble tomt… og jeg blir stående og se på flaska… er det virkelig sant? Har det vært 3 cm med såpe på den i over 2 måneder?

Jeg tenker så godt jeg kan, nei… jeg har ikke handlet Zalo, jeg har derimot glemt lappen hjemme hver gang jeg har skrevet det på… Ringer mamma for å sjekke, siden hun har handlet for meg pga sykdom og hjernerystelse, nei- hun hadde ikke kjøpt… og må selvsagt sjekke med broderen også, siden han også har hjulpet… nei, han heller har ikke kjøpt det for meg…

Zalo-flaska som ikke ble tom… Gud ser de små ting i hverdagen, og Han sørger for oss på mange ulike måter. Nå er ikke ei ny flaske den store utgiften, hvis man har penger- men vi var midt oppi ei tid med flere titalls tusen i ekstra og tildels uventede utgifter, da telles de ti-kronene i brød og melk. Gud sørger for oss!

Jeg nevnte melet og oljen, vi ser flere historier i Bibelen som viser at Gud sørger for oss på overnaturlig vis. Bare tenk på israelsfolket som hver dag plukket manna…På klær som ikke ble slitte…  Gud gir overnaturlig forsørgelse når det ikke er annen mulighet. Han er trofast mot sine, og Han har lovet at søker vi Hans rike og rettferdighet først, vil Han sørge for alt vi trenger!

Og det kommer jammen med på uventede måter mange ganger! For ei husmor er dette også ett nydelig eksempel på at Gud ser meg i hverdagen, Han er ikke bare opptatt med verdens store problem, men ser min lille og enkle hverdag også- og jeg og min hverdag er så viktig for Ham, at Han sørger for såpe på flaska til det er penger til å kjøpe ny!

Det kan vel også sies at jeg glemte å kjøpe ny de påfølgende 3 ukene også… men det fortsatte å være såpe igjen, kanskje fordi jeg ikke bevisst lot være å kjøpe, men virkelig glemte det? Men det stabiliserte seg på 1 cm da- så det freste hver gang jeg brukte den. Da jeg endelig husket å få tak i ny, var flaska på bildet tom etter 2-3 oppvask! Takk Gud som er så utrolig god og trofast mot sine små!

Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: