sykehuset igjen… igjen!

Jeg skrev for en måned siden at jeg plutselig havnet på listen med prioritert hjelp fra spesialisthelsetjenesten, og at jeg endelig fikk en ordentlig utredning. I dag var jeg nede på sykehuset igjen for å få svar på alle prøvene.

Jeg er nesten frisk som en fisk! Vel, det heter vel kanskje ikke det, men de fleste prøvene viste ingenting, som forventet. Så da har jeg for første gang en diagnose på papiret… Det blir ingen endring i hverdagen, for det er jo ikke hjelp å få- og her i sør er tilbudet fraværende. Men kanskje det letter ift andre etater?

Jeg må følge opp ett par ting, en utvidet test ift B12 og levra… (eller var det nyrene? Sliten i hodet nå og husker ikke helt! LOL). Noen svar var avvikende mens andre fine, så for sikkerhets skyld skal jeg sjekke det hvert år. Men det har ikke no med diagnosen å gjøre…

En annen ting som er kommet på plass den siste måneden er at jeg har nøstet meg mer bakover… jeg kommenterte i en bisetning forrige gang på sykehuset at etter kikhoste feb 2002 kom jeg aldri skikkelig på beina igjen… Det ser ut til at det var det som utløste ME’n for min del… Nå ser jeg at jeg alle de år bak der hadde rett i at noe ikke stemte helt… at jeg var unormalt trøtt, sliten og utmattet, men det foregikk så mye i livet og hverdagen at ingen trodde meg… De få gangene jeg prøvde si noe ble det bare avfeid… men nå vet jeg at jeg var ikke bare en sutrete svekling men jeg var faktisk syk… Det har ramlet mange biter på plass for min del i alle fall…

Vel, ikke tid til mer- i dag er det avslutningpå skolen. Vi skal ha pølsefest og se skuespill! Og min siste plikt som foreldrekontakt for den klassen er i morgen overstått! Til torsdag har vi bursdag i heimen og også sommerfest/avslutning i barnehagen! Kjekke aktiviteter som jeg gleder meg til, samtidig som jeg gleder meg til dagen derpå! Take good care!!! 🙂

3 kommentarer om “sykehuset igjen… igjen!

Legg til din

  1. Jeg blir like målløs hver gang noen sier de daglig løfter oss i bønn, det er ett privilegium det ikke er ord for å beskrive. Jeg er utrolig ydmyk og takknemlig for det! Som du sier, det er makt i de foldede hender!

   Guds fred og velsignelse!
   Blessings, prayers and (((((BiiiiiGHuuuGs)))))
   ~ Cecilie ~

Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: