en liten pause

Jeg har tenkt på det noen dager i det siste og i kveld kom det sterkt tilbake. Det er tid for å ta en liten pause fra denne bloggen. Jeg vet ikke hvor lenge, men jeg ser at det er to gutter som for tiden trenger mamma mest mulig tilstede. Hva det er som rører seg i deres hoder og kropper vet jeg ikke helt og jeg ber Gud om visdom mange ganger hver dag. Siden jeg selv har en smule begrenset med krefter og overskudd pga ME’n, velger jeg å legge blogg-skriving til side for nå. Jeg vet jeg kommer tilbake (for jeg kan jo ikke la være å skrive), men vet ikke når. Kanskje trenger vi bare en uke eller to, kanskje trenger vi lengre tid?

Til  dere som la igjen kommentar på forrige innlegg, takk for dem alle- det var mye god mat for tankene! Jeg har dessverre ikke hatt krefter til å svare dere da det har vært ei hektisk helg. Lar det være med en felles takk for at dere hjelper meg å utvikle meg videre og å tenke «bredere» enn jeg gjorde før.

Takk på forhånd for de gode tanker og bønner jeg vet dere vil sende opp. Dere er fantastiske!

11 kommentarer om “en liten pause

Legg til din

 1. Take care og plei deg selv og dine nærmeste! Blogging kan være viktig, men det finnes mange ting som er mye viktigere. Ta den tid du trenger! Klem og varme tanker

  1. Så sant som du sier; Bloggen er viktig, men ikke viktigere enn gutta.
   Livet gir oss med mange uventa utfordringer inni mellom og da er det bare å omstrukturere hverdagen og finne en god måte å komme gjennom på. Takk for varme og omsorg Frode, du er dyrebar. Kjempeklem sendt østover til du 🙂

 2. Tusen takk for din kommentar på min side, varmet mye ❤
  Skal be for deg og din situasjon og ta vare på deg selv ❤ Godt man kan velge selv når man vil blogge og ikke, noen ganger må man ta pause og andre er det godt å skrive 🙂 ❤

  Goe klemmer til deg og velsignelser til deg og dine ❤

  1. Man har ikke vondt av en pause inni mellom, og det er milevis viktigere å ha krefter til gutta mine enn til å skrive. Det er en tid for alt!

   Takk for gode ord kjære deg,
   har kikket litt i bloggen din da jeg fant den og «fikk hjerte for deg». Kommer til å fortsette å komme innom i tiden framover. Ta GODT vare på deg selv, du er unik og verdifull!
   Klem fra Cecilie

   1. Det er sant og da er det viktig med pause 🙂 Tusen takk, varmer og betyr mye, koselig at du vil titte innom bloggen min, jeg vil fortsette å følge deg når du er tilbake og før det kan jeg lese litt gjennom hva du har skrevet før 🙂 Tusen takk og i like måte <3, gode klemmer ❤ ❤

 3. Kjære venn – så er jeg endelig innom bloggen din igjen. Jeg har tatt pause (som du er på vei til) i flere uker nå. Har ikke blogget, ikke besøkt andre bloggere – omtrent ikke vært på nett. Det finnes viktigere ting i livet…men når du er tilbake, blir jeg gla – for du gir oss som leser så mye. Men en pause, det er viktig av og til…Takk for at du sier fra. Og takk for mail for en liten stund siden…jeg har ikke fått svart, men det kommer….Og du – jeg har heller ikke nå fått oppdatert meg på bloggen din her enda..men det skal jeg gjøre en kveld jeg kjenner jeg har god tid. Håper iallefall det er bra med dere alle…? Ser noe om legevakt og slikt i kommentaren din over her…hm..jeg håper ikke noe er alvorlig. Jeg skal folde mine hender og be Gud hjelpe dere gjennom alle dager og gi styrke slik dagene er. Sender en god klem til deg…så tastes vi siden igjen min venn ❤ GOD pause til deg!!

 4. Jeg er veldig glad i bloggen din, og derfor ønsker jeg ikke at du skal slite deg ut! Ta den pausen du trenger, prioriter guttene dine og så kommer du heller tilbake når tid og krefter tilsier det. Jeg ber om at du skal få visdom, kraft og overskudd til å stå oppreist i det som krever deg akkurat nå.

  Gud velsigne deg og dine!

  1. Vi fikk en flott (turnus)lege på legevakta i dag. Slapp sykehus selv om han lurte på om jeg mente guttungen burde inn å ha intravenøst. Tar rolige dager og har ny legetime fredag. Satser på at det går rette veien nå. Takk for omtanke!
   Klem til du 🙂

Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: