Det er ikke tilfeldig…

Det er ikke tilfeldig at du har de svakheter og styrker som du har. På forunderlig vis er du skapt og den du er, er formet med kjærlighet og nåde i tankene. Du er skapt på underfult vis, og det at du er akkurat som du er, gir deg innpass i hjerter som andre har vanskelig for å nå.

Det er ikke tilfeldig at du akkurat i dag fikk den gode klemmen eller de ordene som bragte trøst og styrke. Gud kjenner deg og han elsker deg, han visste du trengte en hjerteklem, og gjennom et annet menneske så strakte han seg ut og gav deg sin kjærlighet.

Det er ikke tilfeldig at akkurat du fikk den anledningen til å hjelpe som du gjorde, du er den som ble utvalgt fra høyeste hold til å spre godhet, hjelp og styrke inn i dette menneskets liv.

Det er ikke tilfeldig at du akkurat i dag kom deg litt sent ut døra, for hvordan skulle du ellers ha opplevd at nettopp i dag møtte du et menneske som gav deg styrke til å fortsette enda en dag?

Det er ikke tilfeldig at jeg skulle skrive dette i kveld, selv om jeg egentlig ikke vet hvorfor, så vet jeg at det ikke var tilfeldig.

Du er ikke tilfeldig, hva du opplever er ikke tilfeldig, det er egentlig ikke tilfeldigheter.

Dine øyne så meg da jeg var et foster. Alle dager er skrevet opp i din bok, de fikk form før én av dem var kommet. Dine tanker, Gud, er dyrebare for meg,
summen av dem er ufattelig! Teller jeg dem, er de talløse som sand,
blir jeg ferdig, er jeg ennå hos deg. (Sal. 139:16-18)

8 kommentarer om “Det er ikke tilfeldig…

Legg til din

 1. Takk til alle for kommentarer!
  Ikke ofte jeg tar fellessvar, men det får være slik denne gangen.
  Guds fred og velsignelse

 2. Hei! Dette var godt å lese! Kan jeg få lov å skrive det ut og dele det med andre?

 3. Nydelig å lese, i dag sendte jeg en kristen oppmuntring som jeg fikk tilbakemld på at passet midt i rett tid, så han bruker oss og han sender oss det vi trenger når vi trenger det 🙂 ❤ Nydelig innlegg og takk for påminnelsen ❤

 4. Guds ubeskrivelige kjærlighet til oss Han har skapt, enda vi ofte sårer Hans følelser. Men svikter vi, så kan ikke han svikte oss. Og ved å sende Jesus, så viste Han oss sin kjærlighet. Han pratet ikke bare om det, men viste sin omsorg for oss. I Evigheten vil vi alltid grunne på Hans kjærlighet, akkurat som vi gjør nå. Vi betyr noe, og vi er viktige, for Han som skapte alt. Og når jeg prater med Ham, så er det akkurat som det bare meg Han er opptatt av. Det er merkelig at Gud kan være så nær og så virkelig for hver og en av oss. Takk Herre for din nåde og din allstednærværende nærhet.

  God helg Cecilie og alle andre. Gud er bare God!

 5. Takk!
  På Bibelgruppe i kveld snakka vi om ord.
  Kva dei kan gjere med oss.
  At ord kan gjere meir skade enn eit fysisk slag.
  Måtte vi få nåde til å bringe gode ord til dei menneska som Gud ledar i vår veg. Takk for at du er villig til å bringe ut dei orda som vert gitt deg! God natt og Guds Fred!
  Klem sendt frå♥ til ♥

 6. Nei, det er ikke tilfeldig! Og du gir en nydelig beskrivelse av hvordan Gud bruker mennesker til både å formidle og få del i Herrens velsignelse.
  Jeg har i et par dager stoppet for Jes. 50,4. Jeg opplever at dette verset går rett inn i din beskrivelse!

  Ønsker deg og dine en velsignet god helg!

Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: