Pustepause i det raske livet

6-des

Dagens kalendergave er en 5 pk med julekort,
for å melde deg på trekningen fyller du ut skjemaet du finner her innen kl 24.

I det siste har det vært endel av de dagene der livet føles for raskt ut. Uventede ting skjer og som vanlig, da blir det ikke-planlagte ting som må gjøres. Og å måtte hive seg rundt og plutselig skulle ut er ikke bare bare for den kroppen og det hodet her. I dag ble også en slik dag. Vekket av telefonen og ut døra en god halvtime etterpå for å få skrapt bilen slik at jeg rakk frem i tide. Vel hjemme igjen kjenner jeg at jeg lever…  Da er det godt at jeg rakk å lage litt kaffe før jeg reiste slik at jeg bare kan synke ned i sofaen for å ta en liten pustepause før neste slag begynner. Jeg henter bibelen, åpner den og leser første understrekte vers jeg ser, og vet du hva det er?

For hvem er Gud om ikke Herren, hvem er en klippe om ikke vår Gud, den Gud som kler meg i styrke og gjør min ferd hel. (Sal. 18:32-33)

Ikke bare er det fantastiske gode vers, men de snakker også rett inn i situasjonen som oppstod som jeg plutselig måtte forholde meg til. En utfordring som nesten daglig øker på i omfang og som jeg egentlig ikke vet hva jeg skal gjøre i forhold til. Jeg sukker til Gud, ber om visdom, ber om helbredelse for den det gjelder og jeg fortsetter- fortsetter i tillit til en trofast Gud som gir styrke nok for den enkelte dags utfordring. En Gud som er en klippe i stormen og som kler oss i Hans styrke slik at vi gjennom alt kan prise ham og leve liv til hans ære og andres beste. Og ikke bare nok med det, disse versene var del av en melding jeg fikk fra en herlig søster for noen dager siden- og å bli påminnet henne og hennes omsorg igjen, er en ekstra hjerteklem som gjør pustepausen i det raske livet enda mer verdifull.

Må du ha en velsignet og god dag der du er, og husk: Uansett hva du møter: Herren er en fast klippe, du kan stole på ham. Guds fred!

5 kommentarer om “Pustepause i det raske livet

Legg til din

 1. Nydeleg skreve!
  Takk at du deler igjen og igjen ..

  Er så glad for at nettopp du er du og at DU finst!!!

  klem frå ❤ til ❤

  1. og jeg er utrolig glad og takknemlig for deg. Du har ikke aning på hvor mange hjertesmil og hjerteklemmer du har gitt og hvordan de har varmet hjertet mitt og gitt styrke og mot til å fortsette. Du er bare fantastisk fine Sigrid. Kjempeklem

 2. Hei. kan eg svare på denne mailen? Hva er di private mailadresse? Skulle gjerne blitt mer kjent med deg.Hilsen fra Eli Johanne Berg

 3. Og er det ikke fantastisk, rett etter at jeg har publisert innlegget dukker det opp en melding på instagram med hilsen fra Jer. 31: 3-4
  Gud er god og for noen fantastisk herlige og hjertevarme mennesker det finnes rundtforbi! ❤

  "Fra det fjerne viste Herren seg for meg: Med evig kjærlighet har jeg elsket deg, jomfru Israel, derfor har jeg hele tiden vist deg miskunn. Enda en gang vil jeg bygge deg så du blir bygd opp igjen. Enda en gang skal du pynte deg, ta håndtrommene og gå ut i latter og dans."

Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: