Du er ikke feil

Det er alt for mange blant oss, og av oss, som får høre at det er noe feil med oss. Andre prøver å legge skylda for ting som ikke fungerer over på oss ved å si det, eller de prøver å skjule egne skavanker gjennom å legge skyld og mindreverdighetsfølelse over på andre. Så har du dem som alltid har rett og hvis noe ikke stemmer med deres rigide oppfatninger er det alle andre det er feil ved.

Jeg har noen ord til deg, til de av oss, som dette gjelder. Du er ikke feil. 

Vi har alle våre feil og mindre gode sider, men «vi» er absolutt ikke «feil». Vi er derimot fantastiske, dyrebare og utvalgte. Vi er Guds skaperverk og Gud skaper ikke feilvarer, uansett hva mennesker sier. Vi er utvalgte av Gud og det gir en verdi og tilhørighet som mennesker ikke kan ta ifra oss. Om mennesker ikke kan se de dyrebare, fantastiske og sterke menneskene vi er, så er det faktisk deres tap. Når de ikke kan se alt det gode vi har å gi, så er det de som mister muligheten til å å erfare Guds godhet, barmhjertighet og nåde gjennom våre liv.

Vi søker anerkjennelse, aksept og inkludering fra andre mennesker, men det vil på ett eller annet tidspunkt alltid falle igjennom. Vår sanne verdi og tilhørighet finner vi hos Gud alene. Den Gud som ikke trengte å elske oss, valgte å elske oss. Den Gud som elsker oss har utvalgt oss og kaller oss nå sine barn, sin dyrebare, sin skatt. Jesus verk gjør at Gud ser på oss som sine barn, hellige og rettferdige og vi er fantastiske i hans øyne.

Mennesker kan mene mye rart om oss, men husk: Ofte er deres oppfattelse eller ord formet av deres egne sår og vanskelige erfaringer. De er, som oss, skadeskutte, og vi vet jo fra egne liv at sårede og skadede hjerter kan si ting som ikke alltid er godt og oppbyggelig…

Mennesker vil tidvis både svikte, såre og forlate oss- så vi bør aldri la vår oppfattelse av egen verdi være basert på noe så skiftende, men heller på Guds uforanderlige kjærlighet, nåde og ord.

3 kommentarer om “Du er ikke feil

Legg til din

  1. Så fantastisk å tenke på, at Gud skaper ikke feilvare. Vi mennesker kan være så nådeløse mot hverandre. Jeg kjenner meg så godt igjen i det du skriver, følelsen andre legger på en, men som egentlig er et uttrykk for deres egne hjertesår. De ser oss gjennom deres «egne briller». Kjære Gud, måtte Du lære oss å se mennesker som tråkker på oss…gjennom Dine øyne. Du som ser og vet alt om oss alle, men som er kjærligheten selv . Klem Pam ❤

Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: