Hvordan har DU det?

En av de tingene som frustrerer meg mest er når det kommer perioder der jeg ikke klarer å ha kontakt med andre slik jeg ønsker. Vel, det er vel egentlig et konstant sår i meg, men det er tider der det blir verre. Jo dårligere jeg er, jo mer krever hverdagen og jo mindre er det igjen til alle de dyrebare andre. Og gode stunder med andre er hverdagslykke som ikke kan kjøpes for penger.

Jeg innbefinner meg med at de viktigste dyrebare andre er guttene mine, det er de som skal ha mitt beste. Men, det er noe med å være i kontakt med og ha fellesskap med andre, det ligger liksom dypt i oss… ja, skulle nesten tro vi var skapt for fellesskap? Det er også derfor jeg prioriterer det så godt som jeg kan, men når en times besøk tar dager å komme seg fra eller en mail krever noen timers hvile, så er det ikke alltid så mye slikt man får tid til. Selvsagt, hadde jeg satt disse tingene foran matlaging, leksehjelp, mathandling, rydding og vasking og andre praktiske ting, så hadde jeg jo orket myyye mer, men det hadde bare ikke vært riktig.

Det er så mange av dere jeg kunne tenkt å legge igjen en kommentar hos, sendt en sms eller en mail til, men det er liksom ikke nok krefter igjen. Kanskje skulle jeg gjort det i stede for å skrive dette innlegget? Men da hadde jeg jo bare fått sagt til en at jeg lurer på hvordan DU har det, og ikke til mange… Så, oppi bursdagsforberedelser (eldstegutten) og annet så er dette mitt lille bidrag. Jeg lurer faktisk på hvordan DU har det? Jeg skulle ønske jeg kunne kommet inn i stua di og satt meg ned og kikket deg inn i øynene mens jeg spurte, men jeg kan ikke det. Jeg skulle ønske jeg kunne skrevet en mail til så mange av dere med personlige hilsninger og ord til oppmuntring, men jeg kan ikke.

Det hadde vært så lett å bare la være, la være å skrive dette og la være å si at jeg bryr meg på ordentlig og ønsker å gi deg klem og dele fellesskap med deg. Men tenk hva vi hadde tapt hvis jeg bare hadde latt være? Jeg hadde ikke fått delt mitt hjerte med deg, og du hadde ikke fått vite at jeg ønsker å dele fellesskap med deg og også, dele dine gleder og sorger. Jeg satt å tenkte på det mens jeg skrev avsnittet her, vi må gjøre hva vi kan og så la Gud få styre prosessen videre. Jeg kan ikke skrive haugevis av mailer og sms’er, men jeg kan skrive her. Når det er det beste jeg kan gi og gjøre, så må det også være godt nok. Det er noe med å ikke tenke på alt vi skulle gjort hvis vi hadde så og så mye, men å finne ut hva vi kan gjøre med det vi allerede har.

Med alt dette sagt, skulle du ha behov for å dele hjertet med noen om ting du føler du ikke kan si til andre eller skrive i kommentarfeltet, så kan du maile meg. Jeg kan ikke love de lange svarene, men jeg kan love at jeg vil lese, gi et kort svar og også løfte deg i bønn.

Ønsker alle dere dyrebare og fantastiske mennesker en god og velsignet helg.
~ klem fra Cecilie

Har du ikke mailadressen kan den hentes ut HER (du tas til en annen side, der må du trykke en oppgitt rubrikk og så kommer adressen)

 

15 kommentarer om “Hvordan har DU det?

Legg til din

 1. Jeg kom til å tenke på en historie i Bibelen da jeg leste dette innlegget. Nemlig gutten med den lille nistepakken. Det var ikke så veldig mye han hadde, men det rakk faktisk til mer enn 5000 mennesker! WOW! Det er det som skjer når Gud får velsigne det lille vi har. Og det du skriver og deler med oss lesere, det blir velsignet av Gud, det er jeg helt sikker på! Hvertfall så er det til velsignelse for meg i min hverdag.
  Selv har jeg vært slått ut denne uka, men håper så inderlig at jeg er tilbake på jobb igjen på mandag. Og høsten og vinteren har vært et mareritt. Jeg blir veldig glad hvis du vil be for datteren min og familien hennes. Hun går gjennom en svært traumatisk periode i livet sitt, og hun blir møtt med så mye urettferdighet og ondskap at jeg trodde ikke det gikk an. Og så er det jo slik at når barna våre har det vondt, så har mammahjertet også vondt.
  Vi klamrer oss til løftene som er i Guds Ord, løfter om at Han har ikke tanker til ulykker, men framtid og håp! Takk, Gud for det!
  Ønsker deg også en fin dag og en god helg når den kommer.
  Klem fra meg

 2. Takk for et ærlig og personlig innlegg. Jeg har fulgt deg på bloggene dine en tid og forstår din frustrasjon over å ikke kunne følge opp hver enkelt med kommentar på bloggen eller mail. Men du skal vite at du er i Guds tjeneste med ditt liv, og mange takker Gud for deg!
  Fortsatt velsigna god kveld – fred og hvile.

 3. Du får jo vært til en stor velsignelse på bloggene dine, selv om du ikke orker så mye. De betyr mye for meg. Og sikkert for mange andre også. Jeg liker å si at jeg lider av ME for da forstår folk meg. Men egentlig lider jeg av dissosiativ lidelse, men det jeg sliter mest med er at jeg ikke orker så mye. Det er så mye jeg kunne ha lyst til, men veldig lite jeg orker å gjøre. Orker ikke gå på møter heller. Men jeg får mye hjelp. Det er jeg takknemlig over. Jeg syns du er en velsignelse jeg har oppdaget. Det er godt å lese ting som peker mot Jesus. Han er god å ha. Han er bare god og vil oss det beste. Jeg har deg med i mine bønner. Klem Randi ❤

  1. Kjære gode Randi,
   har tenkt noen dager at nå må jeg få svart deg, men det er ikke blitt noe- så nå måtte jeg bare innom her og legge igjen en klem til deg. Håper på å gi et bedre gjensvar snart. Kleeem

  1. Kunne tenkt meg bedre dager jeg også, men akkurat nå er jeg takknemlig over å kunne sitte å se på guttungen kose seg med kompiser (tenåringsbursdag, de sitter på en pc hver 😉 ). Jeg orket å få selskap på beina og nå har vi bare to av fem timer igjen 😉
   Veldig glad i deg du dyrebare og vakre. kjempeklem

 4. Vet du, jeg sendte akkurat en sms til min venninne (den eneste jeg egentlig har igjen etter 15 års sykdom) og ønsket henne en god helg. Jeg skulle så gjerne besøkt henne, men hun forstår, det skjønne mennesket! Det er det ikke menge som gjør. Jeg klarer bare ikke å være sosial, ikke mer enn i små doser. Akkurat som du sier, så må de nærmeste tingene prioriteres, det er så viktig, men ensomheten har blitt en fast følgesvenn. Takk for dine gode ord, det når inn i hjertet mitt! Jeg sender mine varmeste hilsener tilbake til deg og dine gutter, God bless, Pam ❤

  1. Kjære nydelige Pam,
   jeg føler med deg- jeg vet selv at mange ikke forstår, de få som virkelig gjør er dyrebare juveler og gir så stor støtte og oppmuntring at det hjelper gjennom tunge dager. Tror jammen med jeg må få meg en tur opp til deg en dag jeg er litt bedre, er jo ikke så lange turen…
   Vi må ofte velge bort andre til fordel for de nærmeste og det er både greit og sårt. Håper at du vet at hva du klarer og gjør er viktig og at for noen er du den viktigste personen i hele deres verden. Om andre ikke ser deg og forstår deg så gjør Gud, og om verden ikke vet du er der, så er du hele verden for dine nærmeste. Fantastiske du, hold ut, du blir båret av evige armer. Kjempeklem ❤

   1. Du er hjertelig velkommen når helsa tillater, inntil da så treffes vi her ❤ takk for dine gode ord, fine fine du ❤ kjempeklem tilbake! Pam

 5. Takk! Godt å vite at du er der ❤
  Har sjølv SÅ mange eg burde/skulle gitt omsorg til…
  Men akkurat no «flyt» det meste..
  Sjuke innhente meg og har holdt senga nesten 1 veke. Vonar at eg snart kan kravle meg opp igjen. Kjenner at det nok er ei stund til at alt er på topp ..

  Varm klem utan smitte frå Sigrid

  1. Kjære dyrebare Sigrid!
   Jeg håper virkelig at det snur snart og at du kommer tilbake på beina, det er slitsomt å ligge slått ut. Men kanskje (selv om det ikke er behagelig) har du trengt litt utenfortid? Tenker på at du gjør så mye og gir så mye i mange sammenhenger… Må Gud gi legedom og styrke til kroppen, fred og visdom til tankene og glede og omsorg til hjertet. DU er bare nydelig!!! Kjempeklem

Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: