Kjapp morgentanke

«Gud forbereder deg for noe større»

Jeg har lest det hundrevis av ganger og jeg leste det igjen i morges, og egentlig er jeg litt lei av det. FOR, det er ikke det at jeg er imot «det større», men hva er det for noe «større» som egentlig menes? Ofte føler jeg at det snakkes om større tjenester, større synlighet og større fungering i talenter og gaver. Og det kan være både-og det.

Ofte får jeg inntrykk av at det mange ganger er ganske menneskelige tanker om hva som er større som mens. Det er ikke galt å søke større innflytelse, kraft og velsignelse for å fungere mektigere for Gud og for å nå flere, men vi må samtidig passe oss for å ikke fanges inn av ønsket om at det er vi selv, vår tjeneste og vårt navn som skal bli større. Og det er derfor jeg enkelte ganger reagerer på  uttrykket; jeg opplever at det er mer fokus på menneskets opplevelse av «det større» som er viktigst.

Det finnes en «det større» som jeg lengter etter i mitt liv og det er:
«Han skal vokse, jeg skal avta» (Joh.3:30)

Må Jesus bli større i mitt liv, må Guds ord ta mer og mer over i mine tanker, må Guds hjerte lede mitt hjerte, må Guds tanker bli mere mine. Må Gud bli større i mitt liv- og gjennom mitt liv- slik at verden rundt meg kan se mer av ham og mindre av meg. Må Guds navn gjøres større i mitt liv og må mitt navn bli mindre.

Viktigere enn at vi får oppleve «større ting» er at Gud blir større i oss, og for oss.

2 kommentarer om “Kjapp morgentanke

Legg til din

Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: