Vet du om profetiske røster i Norge?

Jeg har et spørsmål som jeg håper noen kan gi meg et (eller flere) svar på, gjerne med begrunnelser og henvisninger. Hvilke profetiske røster har vi i Norge i dag?

Jeg snakker om Herrens tjenere som kaller bruden tilbake til et liv i helliggjørelse og total overgivelse til Gud, ikke mennesker som kommer kun med gode ord og falske betryggelser om at «alt er bra». De som våger å kalle en spade for en spade og som sier at det viktigste med frelsen er ikke at vi skal føle oss bedre og klare oss bedre, men at vi skal bli helliggjort, tjene Herren av et helt og rent hjerte og være hans folk. At Guds menighet må slutte å etterligne verden og begynne å etterligne Kristus.

Jeg spør fordi jeg har tenkt på dette ifm med noen tanker jeg arbeider med å sette sammen til en større helhet. Jeg har ett par navn som er kommet til meg, men det må være flere?

***

Jeg har delt denne på bloggen sin fb-side, men siden endel av dere ikke er der, så deler jeg den her også i håp om at det er noen som kan hjelpe meg ut.

De av dere som er på fb kan også legge igjen kommentar på bloggens side DER

Velsigna og god uke til dere alle

5 kommentarer om “Vet du om profetiske røster i Norge?

Legg til din

 1. Opplevde et syn lisvarende Jer. 1, 13-14 på himmelen høsten 1944 som 8 års gutt: Gryta på himmelen. Vi var 2 stk. som så det.

 2. Opplevde et syn lisvarende Jer. 1, 13-14 på himmelen høsten 1944 som 8 års gutt: Gryta på himmelen. Vi var 2 stk so så det.

 3. Hei igjen.
  Veldig bra spørsmål du stiller her.
  Dette er et spørsmål jeg har stilt meg flere ganger selv.
  Jeg har måttet ty til utlandet for å få perspektiver jeg aldri ville fått her hjemme. (Som jeg vet om så langt) Dette har løsnet noen rustne dører hos meg og jeg har kommet i kontakt med fantastiske mennesker som tør å nevne denne spaden. Og vel så det….. Det finnes heldigvis fortsatt noen «kontroversielle» norske igjen der ute også, som tar Guds ord på alvor. Men som de sier selv: Norge er et vanskelig land for tiden. Noe jeg føler meg enig i. Nå kjenner ikke jeg alle i Norge, men ut ifra mitt tidligere liv som møtegjenger og de jeg kjenner derfra er det liten interesse i annet enn det som er søt musikk for ørene. Sjekk ut Tom Arild Fjeld via http://www.brothertom.org. Han har også en fin fyr med seg som heter Rune Larsen (ikke han med dacapo) som også har en side jeg ikke husker navnet på i farten.
  Sjekk også Steve Quayle, L.A. Marzulli, Rob Skiba, Paul Mcquire, Tom Horn og Doc Marquis. Hagmann and Hagmann report er også en flott plattform for hva som faktisk skjer i verden fra at bibelsk ståsted.
  Igjen så takker man for en fantastisk blogg.
  Ha en velsignet dag.
  Mvh
  Alex

  1. Tusen takk Alex,
   her var det mye jeg kan kikke mer på når jeg har en kveld eller dag. Og enig i vurderingen din, det er for mye sukker rundt forbi… nytter lite å male utsida hvis innsida forfaller.

   Takk for gode ord om bloggen,
   prøver å dele Ord, Guds fingeravtrykk i eget liv og påminnelser av både søt og salt variant etter som det jobber i eget liv eller jeg blir minnet om noe eller får det lagt på hjertet.

   Guds fred og velsignelse

 4. Reblogget dette på Ett ord for dagen og kommenterte:

  Jeg har denne ute ett par steder og legger den her også. Jeg trenger hjelp!!! Vet du om noen profetiske røster i Norge i dag? Ville vært takknemlig for navn og helst henvisninger til undervisning, taler eller annet.

  Har du navn du kommer på er jeg takknemlig om du deler dem med meg, er ifm med noe jeg har tenkt på i helga. Les mer i innlegget som er delt.

  Guds fred og velsignelse

Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: