Sammen; i Kristus, for andre

Noen ganger når man ber Gud om muligheter, så liker man ikke helt det svaret man får, slik var det for meg med hva jeg skal dele med dere nå. Midtveis ut i juli så gikk jeg en dag og følte at egentlig så gjør jeg veldig lite for å spre Guds Ord og å hjelpe andre, og jeg ba: Gud, gi meg mulighet til å gjøre mer. Og det var ikke lange tiden før det begynte å demre hva jeg kunne gjøre. Tanken «håndarbeid» kom opp og å selge for så å gi alt overskudd til trykking av bibler og hjelp til nødlidende kristne. Og jeg protesterte, «Gud, jeg har aldri tatt betalt for noe i hele mitt liv» (som jeg kan huske).

Det hele har utviklet seg til et prosjekt som har fått navnet «SAMMEN; i Kristus, for andre» med hovedmål å samle inn penger som videreformidles og brukes til trykking/spredning av bibler, rent vant til fattige og varme klær til pastorer/evangelister. Dette prosjektet inviterer jeg dere til å være med å støtte. For de som ønsker å vite mer om prosjektets hvorfor kan det leses HER, for de som vil ha praktisk info om produkter,  bestilling og betaling er det HER og bestillingssiden åpnes for alle fredag 31. aug ca kl 08.00

Så. jeg protesterte jeg mot hva Gud gav meg tanke om, er det ikke typisk oss? Vi ber om hjelp og muligheter og når Gud gir oss et svar så protesterer vi med at det var ikke helt det jeg tenkte meg. Vi begynner å se på oss selv og vi møter oss selv litt i døra. Jeg hadde flere ting jeg måtte ta opp med meg selv som stoppet meg fra å gå helhjertet inn i dette, som usikkerhet på egne evner og annet. Jeg måtte se i meg selv og finne ut hvorfor synes jeg dette ikke passer? Vel, svaret er helt enkelt «meg selv». Jeg visste jo at hvis Gud gav meg tanken så ville det også være mulig, så da er spørsmålet: Skal jeg stille meg i veien for å gå inn i den muligheten jeg ba om og som Gud viste meg? Ofte så gjør vi kanskje nettopp det? Det passer oss ikke, det var ikke det vi tenkte, det føles ikke helt greit ut. Typiske tanker, men hvor upassende de egentlig er. Vi ber Gud om å gi oss muligheter og så avviser vi dem når de kommer!

Har du bedt om muligheter til å bety noe for andre, for å utgjøre en forskjell eller lignende? Ikke avvis de tanker Gud gir deg, velg å gå inn i dem med tillit til at Gud vil hjelpe deg og gi deg hva du trenger for å klare det. Gud er trofast, og hvis han gir oss noe å gjøre, så vil han også gi oss hva vi trenger for å gjennomføre og fullføre. Kanskje må du svelge unna litt stolthet og annet, men tro meg, det er verdt det. Ønsker vi å leve for Gud og andre, så må vi også være lydige når mulighetene kommer. Gud velsigne deg i hva du skal til å gjøre, det vil bli bra! Stå på!

8 kommentarer om “Sammen; i Kristus, for andre

Legg til din

  1. Så flott 😎Dette blr bra. Lykke til 👍Og Guds velsignelse over arbeidet. 😊

Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: