Når prøvelser føder vitnesbyrd

Dette innlegget husket ikke jeg, etter lesing sitter jeg her med tårer i øynene og sukker at jeg håper mitt liv bringer et godt vitnesbyrd om min herlige, allmektige og dyrebare Gud og Herre.

med Gud i hverdagen

Jeg har egentlig gått og tenkt på dette noen dager nå, men noen ganger må ting tenkes og bedes over ei lita stund før det kan skrives. I dag fikk jeg satt meg ned og lest igjennom profeten Daniels bok i Bibelen, og da passet det å få skrevet dette ned.

Det er noen ganger at de prøvelser vi går igjennom ikke er en test av vår tro eller fordi vi skal likedannes Jesus mer, noen ganger opplever vi å havne i utfordringer og prøvelser fordi Gud trenger noen han kan vise sin storhet og herlighet på slik at det blir et vitnesbyrd for mennesker rundt. Enkelte vil ikke høre Gud Ord, men de kan ikke unngå å se Guds storhet og allmakt når han viser sin herlighet og kjærlighet gjennom menneskers liv.

Kanskje er du oppi dette nå? Du opplever utfordringer og prøvelser som du ikke forstår. Kanskje er…

Vis opprinnelig innlegg 1 622 ord igjen

Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: