Fantastisk gode Gud

Noen ganger må man bare sitte smilende og lett hoderystende, for det er egentlig for ufattelig hvor god Gud er mot oss. Og nei, jeg har ikke hatt noe hjerteberørende eller hjertedyp opplevelse, jeg er bare så takknemlig. Tenk at Gud elsker meg! Og at Jesus sonte for meg mens jeg var synder slik at jeg kunne forlikes med Gud. Det er bare utrolig! Det er nåde fra endes til annen når vi har med Gud å gjøre, ingen ting kan vi skryte av selv. Han frelste oss og forsonte oss med seg selv, han gav oss sin Ånd, han bor i våre hjerter ved troen, han er den som virker i oss til det gode, han er den som rettferdiggjør og helliggjør, det er Gud alt sammen.

Hvis vi husker at det ikke har med oss å gjøre, men bare Gud, så skulle det være enkelt å holde stolthet unna, for vi har jo ikke noe å skryte av. Det er aldri vår dyktighet eller karismatiske utstråling som fører andre til Gud, men Gud kan virke gjennom våre ord og våre liv. Guds gaver er ikke til for oss, men for å virke gjennom oss. Hvor lite, ja ingenting, vi kan skryte av når det gjelder oss selv, men du hvor mye vi har å være stolt av og kan skryte av når det gjelder Gud! Han som ikke bare holder verden og hele skapelsen opp, men ser den enkelte av oss. Han som kan stille stormer i naturen, men som oftest fyller sine barns hjerter og sinn med en ubeskrivelig fred. Han som ikke bare trøster, men som hjelper den som ble trøstet til å bli en trøster overfor andre. Han som er lyset og livet, og som lar det skinne og virke i og gjennom våre liv.

Og selvsagt kunne det blitt skrevet mange meter til, men jeg er bare så takknemlig og glad for at jeg kan få kalle meg Guds barn. Hvor trygt og godt å vite at det hviler ikke på min rettferdighet eller dyktighet, men bare på Jesus. Om jeg snubler, så er Gud trofast og vil holde meg nær til seg. Han vil få meg på beina igjen og han lar meg fortsette å vandre i Ånden og med Åndens hjelp og kraft. Det er nåde. Alt er bare nåde. Fantastisk gode Gud!!!

Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: