min lille, store hverdagsengel #3

Når man har en dag der man vet formen ikke er helt god, men velger å likevel være tøff i trynet og bære hele tre pakker med dopapir på en gang- for så å angre smertelig og neste runde bare ta en, så kan man bli litt oppgitt og motløs. For det er liksom mer som skulle vært gjort enn å fylle på dopapir. Jeg kjenner at det er en kamp å bevare motet oppe, men jeg vil prøve. Så kommer jeg på, å nei! middag… jeg skal liksom ikke bare hente ungene i to puljer, det skal noe som minner om varm mat på bordet også…

Men raskt kommer tanken om en dag forrige uke der formen var «sofa-hele-uka» og yngstegutt den ene dagen kommer hjem fra skolen og spørsmålet: Hva er det til middag? kommer. Jeg sukker og sier: Jeg vet ikke, jeg vet ikke om jeg orker det en gang i dag. Du vet at det er noen dårlige dager… tårene kommer fort i øyekroken i slike stunder, men svaret som kom fikk dem litt mer fram: Det gjør ikke noe. Det var ikke ordene i seg selv som gjorde så godt, men å høre ungens oppriktighet, han mente på ordentlig at det er greit jeg har en dårligere dag og kanskje ikke klarer. Middag ble det og om maten fylte magen så gjorde min sønns oppriktighet og omtanke i den stunden enda mer for å fylle innsiden min. Kanskje ikke det vi oppfatter som en hverdagsengel, men for meg var han det i den stunden.

4 kommentarer om “min lille, store hverdagsengel #3

Legg til din

  1. Vet så godt hva du mener, sånn en «liten» ting kan bety så uendelig mye. Fine gutten din. Klem fra heia ❤

    1. En av de små, men likevel så store, tingene som bringer både trøst, håp og glede 🕯️⭐❤️
      De har «reddet» noen dager for meg de gutta der ⭐ Så takknemlig for dem og stolt av dem 🤩😍 klem 🤗

Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: