Gud er trofast og god

Da klarte jeg det igjen, så skrive og poste innlegg på motsatt blogg av hva jeg tenkte 😉 Dette var ment for denne bloggen, men det blir visst at de av dere som vil lese må over på den andre.

Ett ord for dagen

I morges kjente jeg at det var litt nok. Jeg gikk hjemme og ventet på at det ble tiden for å reise ned på legevakta- igjen… Og akkurat da kom både oppgitthet og litt uro. Der og da var det mer enn jeg kunne bære og bekymringene begynte å melde seg. Jeg sukker; Gud, akkurat nå er jeg både urolig og litt oppgitt, men jeg vet at Du har kontrollen og at alle ting vil virke etter din gode vilje og plan. Men hjelp meg, jeg trenger styrke og fred… Jeg fortsetter å snakke til Gud, men like mye som å si hvordan jeg har det så minner jeg også meg selv på i bønn hvordan Gud er.

For noen dager siden så satt jeg og skrev noen notater som er til senere anledning, og en av tingene jeg er innom er falsk bønn. Det er ikke alt som kalles…

Vis opprinnelig innlegg 617 ord igjen

2 kommentarer om “Gud er trofast og god

Legg til din

 1. Godt å høre at du fikk trøst gjennom Guds Ord!!! Håper og ber om at du må bli smertefri og
  få sove godt i natt❤❤❤

  1. Tusen takk søster Eva!
   Ja håper på ei god natt jeg også, de to siste har vært litt korte.
   Guds fred og varm klem ❤

Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: