Ny innleggs-serie

På den andre bloggen holder jeg på med en ny kort innleggsserie som har fått tittelen
«Til deg som vandrer i mørket»

Del 1 beskriver hvordan en slik periode oppleves og jeg er innom Jes.50.10 som snakker om dette, hvem er den som vandrer i mørket og må stole på HERRENS navn?
Del 2 er innom på at det å stole på Herrens Navn er å stole på den Gud er, jo mer vi kjenner Gud og får se Ham som Han er, jo enklere er det for oss å stole på Ham. Om enn et litt stusselig forsøk på å beskrive sider av Gud, så var det mitt beste forsøk.
Del 3 er faktisk en advarsel, ja vi trenger det også når vi vandrer i mørket, for vi kan ha fort for å begynne å skulle fikse ting i egen kraft og med eget kløkt, eller vi søker til hva som er falsk trøst og falskt lys.

Del 4 vil bli at Jesus har lovet å gi oss hvile, og dette kan vi oppleve også i de perioder der vi ikke føler Gud er nær. Som i innlegg to, jo mer vi kjenner til hva Gud har lovet, hva Jesus tilveiebragte og hva vi har gjennom frelsen og ved Guds nåde, jo enklere vil det være å stole på Herrens Navn og stå støtt igjennom mørket.

Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: