det snudde ved Golgata…

kom på denne linjen igjen i går siden jeg hadde tannlegetime, atter en gang! Denne gang heldigvis ikke pga komplikasjoner etter den ‘lille, enkle’ operasjonen, men årlig sjekk… Tannleger likte jeg ikke særlig, men lovet være Herren- frykten er som blåst bort! Gud er god altså! Best ever and forever!!!

«Det snudde ved Golgata»… eller mer direkte det snudde ved korset! For ca en måned siden kjører jeg hjem fra byen, har hatt enda en kontroll hos tannlegen… Jeg som bare skulle operere ut ett par tenner for å UNNGÅ komplikasjoner satt der ti uker etter operasjon og var fortsatt ikke bra… Jeg er sliten og lei, hele vinteren har vært full av prøvelser, og den med tannlegen er bare midt på skalaen av tøff, selv om smertene overgikk barnefødsler og mye annet… Jeg ber som oftest når jeg kjører alene, og også denne gangen… Gud jeg er sliten og lei, når skal det snu? og før jeg rekker si det ut VET jeg at Gud kommer til å korrigere meg på dette og jeg vet også hva Han vil si, bare ikke helt med hvilke ord… DET SNUDDE VED KORSET, JENTA MI, DET SNUDDE VED KORSET!

Uansett hva vi må igjennom- Gud er trofast alltid, Han har sørget for at alle ting er mulig når vi går med Ham, for det er i Ham vår styrke er, vi trenger ikke streve selv- pga hva Jesus gjorde, pga korset og blodet er synder sonet for og gamle Adam spikret til korset- den kraft som oppreiste Kristus er i oss,  Gud bor i oss! Vi trenger åpenbaring om hva som egentlig skjedde og hva vi er gitt gjennom forsoningsverket og oppstandelseslivet… Gud åpne våre øyne for ditt ord og ditt verk

Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: