tom, tommere, tommest…

noen ganger føler man seg bare….

 

 

 

 

 

 

 

tom…

 

 

 

 

 

 

 

tommere enn tommest…

 

 

 

 

 

 

og slik har det vært ei stund her… kroppen tar seg ett par hakk opp og jeg kan pt gå mellom 2-300 meter utendørs hver dag, ikke verst det! Men det har vært en kamp å komme hit. Og den kampen tapper sjela for krefter, man går psykisk tom når harde tider varer ikke bare dager eller uker, men månedsvis.

Men det er lov å føle seg tom, og det er alltid godt i vente

En fordel med å være  tom, er at det er plass til veldig mye påfyll 😉

Jeg fortsetter å vente på en bedre morgendag, og i mellomtiden gleder jeg meg over alt det gode som skjer! Som at i dag forsvant den siste snøen fra gårdsplassen!!! Jippi! Og det er jeg så glad over at jeg bryr meg ikke over hva som ligger i hagen! Som at i dag var årets første telttur i boks! Minsten kjempefornøyd da vi slo opp teltet og det ble innredet som ønsket, men å sove der- det ble vanskeligere enn han trodde,så da var det bare å gå den halv meteren det var fra teltet og oppi senga for å klare å sovne!

Selv når man føler seg tom kan man finne glede i hverdagen, det er så mye godt rundt oss, det skjer fantastisk mye bra! Og om jeg ikke klarer å samle opp ekstra her og nå, skal jeg i alle fall glede meg over øyeblikkene når de er der og når jeg i ettertid tenker på dem med smil i munnvika! Sola skinner virkelig bak skyene! Men noen ganger henger de skyene jammen med godt fast på den blå bakgrunnen der oppe 🙂

«Da trådte Jesus fram og talte til dem: «Jeg har fått all makt i himmelen og på jorden. Gå derfor og gjør alle folkeslag til disipler! Døp dem til Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn og lær dem å holde alt det jeg har befalt dere. Og se, jeg er med dere alle dager inntil verdens ende.»» (Matt.28:18-20)

Jesus er med alle dager! Det gjelder mandager, turdager, oppdager, tomdager, fridager, lønningsdager, sørgedager og alle andre slags dager- ALLE DAGER!

«God does not lead His children around hardship, but leads them straight through hardship… And amidst the hardship, He is nearer to them than ever before» -Otto Dibelius-

3 kommentarer om “tom, tommere, tommest…

Legg til din

  1. Ja, han er med. Bedre å føle seg tom, enn å være tom. Ulf Ekman sa en gang at troen din var som en tannkremtube. Uansett hvor mye lite som det var igjen, så var det alltid litt igjen. Forsøk å tømme en tannkremtube, og du vil finne ut at det omtrent er umulig. Sånn er det etter dager med prøvelser, dager hvor man føler at man blir overkjørt, nedkjørt, nedkjølt, blåst bort, blåst opp, blåst i og man lurer på om det noen ganger vil lande i det hele tatt på noen god måte. Da er det godt å vite at Herren er der hele Veien, uansett følelser. Alltid vanskelig å følge kompasset i ulendt terreng, men Herren sørge alltid for en god utgang uansett.

    Ha en velsignet helg, for deg og dine!

Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: