Se på Jesus?

Jeg har mine spørsmål, men veldig få svar
de snakker med visshet om hva de ikke ser
De sier: Gud er god og Han vil bare godt
men hvorfor er det nød og ondskap da?

Se på Jesus, sier de med smil om munnen
og sier at han er svaret på alt
Men hvordan kan jeg denne Jesus se
når alt de viser er ord og dobbeltmoral?

De sier at livet med Gud er så bra
men sutrer og klager over de harde tak
De sier at kirken er et godt fellesskap
men mandag får prest og profet det glatte lag

Se på Jesus, sier de med smil om munnen
og sier at han er svaret på alt
Men hvordan kan jeg denne Jesus se
når alt de viser er ord og dobbeltmoral?

De sier at livet som frelst er så herlig
at det finnes fred og styrke hos Gud
Jeg undrer meg over hvorfor de da
er bekymret og stresset for det samme som meg?

Se på Jesus, sier de med smil om munnen
og sier at han er svaret på alt
Men hvordan kan jeg denne Jesus se
når alt de viser er ord og dobbeltmoral?

Jeg hører hva de sier, men tror mer på hvem de er.
Jeg ser at deres ord ikke stemmer med deres liv
Har de ikke skjønt det? Kan de ikke forstå det?
At den eneste Jesus jeg ser, er han de viser frem.

Som kristne er vi i mange tilfeller den eneste Bibel mennesker leser. Våre liv vil enten trekke mennesker nærmere Gud eller drive dem mer på avstand. Er vi bevisst dette? Det betyr ikke at vi må være perfekte, det er ingen av oss lell, men det må være samsvar mellom ord og liv. Den Jesus mennesker ser er den Jesus vi viser dem gjennom våre ord og liv. Viser våre liv at Jesus er verdt å satse på og at Gud er en kjærlig og god Gud som alltid er tilstede og trofast? DU er den Bibel mennesker leser, ditt liv viser dem om Jesus er verdt å satse på. Vi som troende skal se på Jesus, mens ufrelste rundt oss vil se på oss.

8 kommentarer om “Se på Jesus?

Legg til din

 1. Ei fin påminning dette Cecilie.
  Eg er kristen. Mitt liv er nokså likt andres liv, med sine humper og dumper, feilskjær og rette skjær.
  I kvardagen, der livet lever, viser eg kven eg er, på godt og vondt. Er nok ikkje så bevisst på at orda, holdningane mine etc skal vise tilbake på Jesus. Menneska rundt meg veit at eg er kristen, dermed «burde» eg nok av og til tenkje meg om innimellom 🙂

  God påske til deg og dine.
  Marieklem

  1. Livene våre inneholder kanskje mye likt sett fra utsiden, men jeg tror vi skal bære med oss en gudsfrykt og et indre vitnesbyrd som stråler fram i hvordan vi prioriterer, i hvem vi er og hvordan vi handler og snakker. Jeg vet at jeg trenger stadig påminnelse og er takknemlig for at Gud ved sin Ånd mange ganger har pirket på meg om at det skulle du ikke sagt eller nå er du for hard/bitter og annet. Gud er ikke avhengig av oss, men han har valgt at hans budskap skal bæres fram gjennom mennesker- det er ganske stort…

   Jeg er takknemlig for at både rettferdighet og helliggjørelse kommer fra Gud, vi kan ikke annet enn å se på han og lyde hans ord, det er Gud som må gjøre verket men vi må være lydhøre og lydige.

   Jeg hadde visst mye som plutselig ramlet ut 😉 Men… selv om jeg vet at det er rett at vi skal skille oss ut i liv og ord, vet jeg også at vi trenger Guds hjelp og nåde for å klare det.

   Du vil så mye godt du Marie, det er ikke vanskelig å forstå, jeg ber at Gud på ny fyller deg med glede, styrke og kjærlighet. Kjempeklem til skjønne deg! 🙂

 2. Jeg begynner sånn smått å slippe ut enkelte av de ting jeg har skrevet under bloggpausen for at det ikke skal samle seg for mye opp. Pausen varer fortsatt i forstand at jeg vet ikke når jeg får svart på kommentarer og slikt. Jeg er heller ikke all verdens rundt forbi og leser, kommentering er enda tyngre for hodet å komme seg rundt. Takk for den varme og omsorg dere har vist i denne tiden.

  Ønsker alle ei riktig god og velsignet påske, må liv og lys bli dere rikelig til del.
  Guds fred og velsignelse,
  Cecilie

Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: