Å leve for andre

Vi er ikke på jorden for å gjøre mest utav oss selv, men for å gjøre mest utav Gud. Dette gjør vi ikke gjennom å gjøre mest mulig for Gud, men gjennom å la Ham gjør mest mulig i oss og gjennom oss. Jo, vi skal delta og bidra i aktiviteter og i menighet, men ikke for å vise hvor gode vi er, men for å vise hvor god Gud er. Vi lever ikke for oss selv lenger, vi er del av et legeme som har Kristus som hode og det er han som bestemmer hvordan våre liv skal leves. Og hvordan det bør være ser vi best gjennom det eksempel Jesus selv gav oss. Han kom ikke for å bli tjent, men for selv å tjene. Han kom for å gjøre Fars vilje, ikke for å alltid kjenne på lykke over enkle dager og mer enn nok.

Som Jesus gav sitt liv for meg,
så kaller han meg til å gi mitt liv for andre.

Tenk ikke bare på deres eget beste, men også på de andres. La samme sinnelag være i dere som også var i Kristus Jesus! Han var i Guds skikkelse og så det ikke som et rov å være Gud lik, men ga avkall på sitt eget, tok på seg tjenerskikkelse og ble mennesker lik. (Fil. 2:4-7)

2 kommentarer om “Å leve for andre

Legg til din

Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: