baksiden av veven?

Jeg kan ikke la være å tenke på at alle ting virker sammen til det gode og at mange ganger ser vi ikke det hele og fulle bildet. Det er tider vi rett og slett ikke skjønner hvorfor vi opplever hva vi gjør…

Noen sier at mange ganger er livet som en ‘vev’, vi at vi ofte bare ser baksiden av bildet, det er ett sammensurium av knotter, tråder, fester og renningen synes igjennom- det er ikke system eller orden i det hele, men når det snus kommer bildet til syne, og de mørkere stedene er de som fremhever lyset, som tilfører dybde og styrkeMange ganger skjønner vi ikke hva vi tas igjennom, men så kommer spørsmålet om «stoler vi på Gud?» for Gud har kontrollen, ikke noe skjer uten at Han vet det og uten at det er tillat, derfor kommer det noe inn i mitt liv, er det der fordi Gud har tillat det-har Gud tillat det, er det for en årsak, er det for en årsak, vil vi komme gjennom det- det vil Gud sørge for hvis vi stoler på Ham!

Vi skjønner mange ganger ikke hvorfor, og heller ikke hvordan vi skal komme igjennom, men er dette viktigere enn erkjennelsen av at Gud er Gud og at ikke bare har Han kontrollen, men Han har lovet å være med oss og også å hjelpe oss gjennom hva vi møter på en slik måte at det bringer Ham ære og tjener rikets fremgang? Dette er viktigere enn at vi alltid forstår våre hvorfor, la Gud være Gud-  vi vil aldri forstå Ham like vel, men vi kan alltid ha vår fulle tillit og trøst i Ham

Hvorfor dette igjen? Den operasjonen for 9 dager siden… jeg sitter og har ‘bare vondt’, og det etter å ha tatt 5 paralgin forte det siste døgnet… dette er vondt, ikke kan jeg tygge noe særlig heller… sårene ser fine ut, men noe romsterer tydeligvis der inne… 😀 vel, må avgårde, tannlege om under en time, og kanskje nye medisiner og antibiotika…

Alle ting virker sammen til det gode… og vi kan fort havne i en situasjon der vi ikke har annet valg enn å si «Du Gud er Gud, og ikke jeg- men jeg stoler på Deg og velger å fortsette videre, jeg vil ikke gi opp, jeg vil videre- og uansett hva jeg møter så er Du her, og det er Du som skal gjøre verket ingen kjemper kan beseire Deg Gud, ingen fjell er for store,
og etter tårer lover du glede, etter dødsskyggens dal er det overflod og glede, etter natt er det ny morgen, etter smerte er det legedom. Du er Gud- og jeg velger å stole på Deg og Din allmakt og la Deg være Gud i mitt liv også i denne tid.
Må Dittt Navn bringes ære, gjennom hvordan smertedal og prøvelser gjennomleves og gjennom den måte Du vil utfri Ditt barn fra denne tid på- må Ditt Navn alene bringes ære. Bare Du Gud er verdig vår lov og pris!I Jesu navn, amen!»

Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: