Tenk å kunne vært Tornerose…

… og sovet i hundre år uten dårlig samvittighet.

Det hadde vært noe det, for nå er jeg så utmatta at selv de 3-4 timene ekstra på formiddagen hjelper fint lite, og å sove er vanskelig når det er vondt både her og der og det er store røde blinkenede tall i energi-bankboka. Da hadde det vært greit å ta en liten Tornerosesøvn og blitt vekket med ett kyss om ørten år og spruttet opp av senga frisk og rask. Men sånn egentlig vil jeg jo ikke det heller (miste alle de åra altså ;)), det er bare tanken på å hvile for ordentlig og våkne med litt krefter som høres forlokkende ut. Kysset kan prinsen ha for min del, for det er mer verdifullt å kjenne litt overskudd pumpe gjennom årene.

Så etter noen sekunders dagdrømming om ordentlig hvile over lang tid uten forstyrrelser og gjøremål, rister jeg på hodet og smiler. Jeg har det godt, jeg har hva jeg trenger og jeg har verdens beste gutter. Jeg må bare være pertentelig nøye med valg av aktiviteter og gjøremål og ikke snakke med for mange. Dette går dette også, har vært gjennom tyngre tider. Og om jeg ikke er noen Tornerose, er jeg i allefall kongsdatter, og jeg vil heller være prinsessa til kongenes konge enn å få meg noen dager og uker medTornerosesøvn. Tross alt, Gud er på ordentlig og Han holder sine løfter om å være med gjennom alle slags dager!

3 kommentarer om “Tenk å kunne vært Tornerose…

Legg til din

 1. Å, så nydelig…Jeg kjenner meg igjen i dine tanker. Og selv kunne jeg godt tenke meg å sove mer enn jeg gjør iallefall, selvom Tornerose-søvn kanskje blir i lengste laget 😉
  Jeg håper du kjenner du får styrke til hver eneste dag, til tross – og at Gud bærer på de tyngste dagene. Tenker mye på deg.
  Selv er jeg inni en dårlig periode, igjen. Men vi må holde fast – likevel. Gud velsigne deg, du skjønne kongsdatter! 🙂 God klem fra meg

  1. Kjære gode, skjønne Spirea

   Jeg håper og ber at dine dager med pause bringer deg både stunder med ordentlig hvile og stunder med frydefull glede.

   Noen perioder er det bare mer enn nok, og selv om vi ikke kjenner vi har styrke til å klare dagen, kan vi hver kveld sette oss ned og si «Takk Gud, du tok meg gjennom denne dagen også!». Men å gi opp å tro? Nei, dette trenger jeg virkelig Guds hjelp til å håndtere på en god måte! Vi får fortsette å holde fast i han som ikke bare holder hele verden i sin hånd,men også den enkelte av oss. En dag der framme vil det starte å gry av morgen!

   Må slutte, hodet vil ikke. Skjønt det er vanskelig pga hva jeg blir minnet om å be om (styrke, hvile, visdom, fred, kjærlighet, trøst og evne til å se det gode i det vonde). Takk for omsorg, betyr mye. Kjempeklem til deg 🙂

   1. …og takk for din respons. Det betyr mye for meg. ta vare på deg selv min venn. Du er så veldig bra!! God klem 🙂

Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: